21-24 FEB 2025

21-24 ΦΕΒ 2025

METROPOLITAN EXPO

  • Home
  • Highlights
  • ΔΣ ΟΕΖΕ: Ομόφωνη έγκριση για επέκταση της συνεργασίας με την ARTOZA

ΔΣ ΟΕΖΕ: Ομόφωνη έγκριση για επέκταση της συνεργασίας με την ARTOZA

Στη 17η ΑΡΤΟΖΑ και ειδικότερα στο συνεδριακό κέντρο του Metropolitan Expo πραγματοποιήθηκε στις 15 Νοεμβρίου το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ζαχαροπλαστών Ελλάδος (ΟΕΖΕ). Ο πρόεδρος του ΔΣ, κ. Ιωάννης Γλύκος κατά τη συνεδρίαση ενημέρωσε τα μέλη για την προοπτική επέκτασης της συνεργασίας με τη FORUM ΑΕ, λαμβάνοντας θετικά μηνύματα απ’ όλους. «Φέτος η ΑΡΤΟΖΑ διεξήχθη με επιτυχία παρά τα ισχύοντα μέτρα”, τόνισε ο πρόεδρος της ΟΕΖΕ και συνέχισε: «Άλλωστε μετά από μια άριστη συνεργασία 20 χρόνων έως σήμερα, η προοπτική επέκτασης της συνεργασίας αποτελεί αναμφίβολα θετική εξέλιξη».

Από τη μεριά του ο αντιπρόεδρος της ΟΕΖΕ, κ. Μακάριος Παπαδόπουλος υπογράμμισε: «Αυτό που είχε αξία στην ΑΡΤΟΖΑ φέτος ήταν η σημαντική ανταπόκριση ποιοτικού κόσμου, δηλαδή των επαγγελματιών του κλάδου».

Όσον αφορά τα υπόλοιπα θέματα του ΔΣ, ξεχώρισε η ομιλία του κ. Κώστα Κουμάκη, ο οποίος ενημέρωσε τα μέλη για τα νέο μουσείο ζαχαροπλαστικής που ξεκίνησε να λειτουργεί στο Ηράκλειο Κρήτης: «Στο μουσείο υπάρχουν 300 εκθέματα εκ των οποίων 32 είναι μοναδικά στον κόσμο», τόνισε μεταξύ άλλων ο έμπειρος ζαχαροπλάστης προτρέποντας όσα μέλη της ΟΕΖΕ το επιθυμούν να δωρίσουν ή δανείσουν εκθέματα για το μουσείο.

Τέλος, ο πρόεδρος κ. Γλύκος ενημέρωσε τα μέλη αναλυτικά για το πρόγραμμα «Ανάπτυξη δεξιοτήτων ανθρώπινου δυναμικού στον κλάδο της αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής», ενώ παράλληλα γνωστοποίησε ότι οι διαδικασίες για το επερχόμενο συνέδριο της Ομοσπονδίας στα Τρίκαλα (27-29 Μαϊου) προχωρούν κανονικά.

Εγγραφείτε στο Newsletter