21-24 FEB 2025

21-24 ΦΕΒ 2025

METROPOLITAN EXPO

  • Home
  • Highlights
  • Σημείο συνάντησης & εξέλιξης για τον κλάδο και το 2025!

Σημείο συνάντησης & εξέλιξης για τον κλάδο και το 2025!

Από 21 έως 24 Φεβρουαρίου η φαντασία, ο πειραματισμός, η δεξιοτεχνία, η τέχνη της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής, συναντώνται σε 23.000 τετραγωνικά μέτρα.

Ο κλάδος της Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής, ένας από τους δυναμικότερους στον χώρο της εστίασης, και με πρωταρχικό ρόλο στη βιομηχανία των τροφίμων, θα είναι πιστός για ακόμα μία φορά στο ετήσιο ραντεβού του με την ARTOZA, την έκθεση που είναι συνοδοιπόρος, εδώ και 33 χρόνια, στη συνεχή εξέλιξη και ανοδική του πορεία.

Η ΑRTOZA 2025, μέσα από τους 280 εκθέτες της –κορυφαίες προμηθευτικές εταιρίες– και τις παράλληλες εκδηλώσεις, θα παρουσιάσει και θα αναδείξει προϊόντα που συνδυάζουν παραδοσιακές γεύσεις με νέες τεχνικές, ποιοτικές πρώτες ύλες που ακολουθούν τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις, προτάσεις για την αισθητική παρουσίαση των παρασκευασμάτων και εξοπλισμό για μοντέρνους και λειτουργικούς χώρους.

200 Ηosted Buyers υπόσχονται δυνατό networking

Οι εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν ραντεβού με αγοραστές από χώρες όπως: Αλβανία, Βουλγαρία, Ισραήλ, Κύπρος, Ρουμανία, Σερβία, Κροατία, Bόρεια Μακεδονία, οι οποίοι θα επισκεφτούν την έκθεση μέσω του προγράμματος Hosted Buyers και να διευρύνουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες εκτός συνόρων. Οι 200 σημαντικοί αυτοί αγοραστές θα είναι κατά κύριο λόγο ιδιοκτήτες και στελέχη μονάδων παραγωγής, αρτοποιείων & αρτοζαχαροπλαστείων, σημαντικά στελέχη σε χώρους μαζικής εστίασης, ξενοδοχεία, καθώς και ιδιοκτήτες ή chefs σε αλυσίδες εστίασης-καφεστίασης.

Τάσεις, τεχνικές & νέα του κλάδου στα Special Events

Για τέσσερις ημέρες στην σκηνή των ARTOZA Masterclasses, κορυφαίοι αρτοποιοί και ζαχαροπλάστες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα παρουσιάσουν καινοτόμες προτάσεις για συνταγές και προϊόντα, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να εκτοξεύσουν τις πωλήσεις μιας επιχείρησης. Καταξιωμένοι εισηγητές διαφόρων ειδικοτήτων, στελέχη της αγοράς, εκπρόσωποι από θεσμικούς φορείς του κλάδου, θα βρεθούν στο stage του ARTOZA Lab, για να πραγματοποιήσουν μία σειρά από παρουσιάσεις και συζητήσεις γύρω από το marketing και το management των επιχειρήσεων της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής.

Εγγραφείτε στο Newsletter