21-24 FEB 2025

21-24 ΦΕΒ 2025

METROPOLITAN EXPO

Είπαν για την ARTOZA 2023

Για μία από τις καλύτερες διοργανώσεις όλων των εποχών κάνουν λόγο οι εκθέτες που συμμετείχαν στην ARTOZA 2023, επισημαίνοντας παράλληλα την πολύ υψηλή και απολύτως στοχευμένη προσέλευση επαγγελματιών από τον κλάδο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής! 

Το επίπεδο της έκθεσης πάντα ήταν υψηλό, αλλά νομίζω ότι η φετινή ARTOZA είναι καλύτερη απ’ όλες τις προηγούμενες διοργανώσεις, τόσο στην οργάνωση όσο και στο προφίλ του επισκέπτη.
Νίκος Σακελλαριάδης | Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΑΚΤΙΝΑ Α.Ε.
Δίνουμε το ηχηρό «παρών» ήδη από την πρώτη ARTOZA. Η φετινή έκθεση είχε πολύ ουσιαστικό κόσμο σε όλη τη διάρκεια της, ο οποίος γνώριζε πολύ καλά τι ήθελε και ερχόταν πολύ στοχευμένα στην εταιρεία μας. Είναι μια άρτια διοργάνωση, η οποία απευθύνεται σε επαγγελματίες. Σε γενικές γραμμές μείναμε ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα.
Βασίλης Κουρλαμπάς | Ιδιοκτήτης ΚΟΥΡΛΑΜΠΑΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ Χ., Ε.Π.Ε.
Η ARTOZA αποτελεί μία πολύ σημαντική έκθεση για την εταιρεία μας. Συμμετέχουμε στην έκθεση πολλά χρόνια και κάθε φορά διαπιστώνω ουσιαστικές βελτιώσεις σε όλα ανεξαιρέτως τα επίπεδα.
Βασίλης Κουλογιάννης | Project Manager ΕΥΡΩΨΥΚΤΙΚΗ DESIGN ΑΕΒΕ
Λαμβάνουμε μέρος πολλά χρόνια στην έκθεση. Ποσοστιαία βλέπω περισσότερους επαγγελματίες εν συγκρίσει με άλλες χρονιές και παρατηρώ πως το ενδιαφέρον του κόσμου επικεντρώνεται σε νέα προϊόντα και καινοτόμες ιδέες. Μου έκανε θετική εντύπωση το γεγονός πως παραβρέθηκαν τόσοι άνθρωποι, οι οποίοι έρχονται και από μέρη εκτός Αθηνών.
Γιώργος Θεοχαρόπουλος | Ιδιοκτήτης ΛΗΔΡΑ Ε.Π.Ε.
Η ARTOZA καταφέρνει κάθε φορά να μας εντυπωσιάζει με τα μεγέθη της, την άψογη οργάνωση, την ποιότητα του κοινού και την αισθητική των περιπτέρων που φιλοξενεί. Δικαίως είναι η μεγαλύτερη έκθεση αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής των Βαλκανίων και της Ανατολικής Μεσογείου.
Στάθης Αντωνόπουλος | Γενικός Διευθυντής Δ. Αντωνόπουλος ΑΒΕΕ
Ερχόμαστε από την πρώτη ARTOZA. Η έκθεση καταρχάς είχε πολύ περισσότερο ενδιαφέρον από κάθε άλλη φορά. Κάναμε ποιοτικές και αποτελεσματικές συναντήσεις εν συγκρίσει με παλαιότερα. Είδαμε πάρα πολλούς επαγγελματίες κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης με τους οποίους κλείσαμε ή αναθερμάναμε ήδη υπάρχουσες εμπορικές συμφωνίες.
Αλέξανδρος Μαρκαντωνάκης | Διευθύνων Σύμβουλος ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ ΑΕ
Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή μας στη 18ηARTOZA. Ήταν άρτια σε όλα τα επίπεδα και κάναμε αρκετές σημαντικές συναντήσεις. Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο τόσο από τους Έλληνες επισκέπτες όσο και από επαγγελματίες των βαλκανικών χωρών
Σωτήρης Σμυρνής | Γενικός Διευθυντής LESAFFRE ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Β.Ε.
Μείναμε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από τη διοργάνωση γιατί κάναμε αρκετά εποικοδομητικές συζητήσεις και συναντήσεις με αρκετούς από τους επισκέπτες που έδωσαν το «παρών». Σε ευρύτερο πλαίσιο κατά τη διάρκεια της έκθεσης παρουσιάστηκε έντονο ενδιαφέρον από πολύ κόσμο για το περίπτερό μας.
Στέλιος Πεπονόπουλος | Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΠΕΠΟΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.
Οι εντυπώσεις από τη συμμετοχή μας στην ARTOZA 2023 είναι απόλυτα θετικές. Η διοργάνωση ήταν άψογη όπως κάθε φορά και διαπιστώσαμε ότι οι επισκέπτες φέτος ήταν πιο σοβαροί και συγκροτημένοι από τα προηγούμενα χρόνια!
Στέλιος Κανάκης | Γενικός Διευθυντής Στέλιος Κανάκης ΑΒΕΕ
Η ARTOZA είναι η έκθεση που δίνει την ευκαιρία στους εκθέτες να παρουσιάσουν όλα τα νέα τους προϊόντα και να δουν από κοντά όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου τις κυρίαρχες τάσεις και καινοτόμες λύσεις.
Νίκος Λούλης | Πρόεδρος Δ.Σ. LOULIS FOOD INGREDIENTS Α.Ε. (Loulis Mills S.A.)
Συμμετέχουμε στην ARTOZA από το 1991. Συναντηθήκαμε με πολλούς πελάτες μας από την Αθήνα και ήταν μια ευκαιρία για εμάς να συναναστραφούμε με πολλούς συνεργάτες μας, όπως π.χ. με άτομα από τα οποία προμηθευόμαστε μηχανήματα ή πρώτες ύλες. Είναι μια έκθεση που την αντιλαμβανόμαστε σαν οικογένεια. Όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου, βρίσκονται εδώ.
Γιάννης Στάμος | Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε.
Το επίπεδο της έκθεσης ήταν -όπως άλλωστε κάθε χρόνο- πάρα πολύ υψηλό. Ειδικά φέτος, όμως, κάναμε αρκετά σημαντικά ραντεβού και είχαμε πολύ πιο ουσιαστικές επαφές με τους επισκέπτες σε σχέση με το παρελθόν. Οργανωτικά, τα πάντα ήταν άψογα.
Λεωνίδας Ζαραμπούκας | Διευθυντής Πωλήσεων Food Service, “Alfa” Κουκουτάρης
Η φετινή ARTOZA ήταν εντυπωσιακή. Η προσέλευση ήταν πάρα πολύ μεγάλη και το κοινό ήταν απολύτως στοχευμένο. Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στη FORUM AE για τη διοργάνωση της φετινής έκθεσης.
Βενετία Δήμου | Sales and Marketing Executive Δ. ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ
Συμμετέχουμε στην έκθεση από το 2005. Δεν περίμενα τόσο μεγάλη προσέλευση, αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος έχει ανάγκη να μάθει τι συμβαίνει στο χώρο μας και τον ενδιαφέρει να εξελίξει τη δουλειά του μέσα από την έκθεση. Στα θετικά επίσης είναι ότι ξεκίνησαν από πολύ νωρίς να κλείνονται εμπορικές συμφωνίες.
Δημήτρης Σκλαβούνος | Διευθυντής πωλήσεων ΤΣΑΜΠΑΣΗΣ Α.Ε.
Η ARTOZA 2023 ήταν για άλλη μια φορά πολύ πετυχημένη και έδωσε την ευκαιρία στους εκθέτες που συμμετείχαν να διευρύνουν τον κύκλο των επαφών τους και να συνάψουν ουσιαστικές εμπορικές επαφές.
Νίκος Μπενάκης | Πρόεδρος ΟΛΥΜΠΙΚ ΦΟΥΝΤΣ Α.Ε.Β.Ε.
Η ARTOZA αποτελεί τη σημαντικότερη εμπορική συνάντηση για την αρτοποιία και τη ζαχαροπλαστική στα Βαλκάνια και την Ανατολική Ευρώπη. Είναι μία έκθεση με διεθνή εμπορικό χαρακτήρα που αναπτύσσεται διαρκώς
Στέλιος Γιαννίκας | Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ ΑΕΒΕ
Η έκθεση είχε πάρα πολύ κόσμο καθ’ όλη τη διάρκειά της. Διαπιστώσαμε με ευχαρίστηση πως υπήρχε ένα αισιόδοξο κλίμα. Όσοι ήρθαν στην ARTOZA ενδιαφέρονταν να μάθουν πράγματα για τους κλάδους τους και παράλληλα να ενισχύσουν το επαγγελματικό τους κομμάτι. Πάντα είμαστε ικανοποιημένοι από τη συγκεκριμένη διοργάνωση, καθώς απευθύνεται σε πολύ στοχευμένο πελατολόγιο και θεωρούμε τη συμμετοχή μας σε αυτή απαραίτητη.
Πασχάλης Τσιώλας | Γενικός Διευθυντής ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΖΥΜΗ Ι.Κ.Ε.
Κάθε χρόνο η έκθεση γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρουσα. Η προσέλευση ήταν μεγάλη και οι επαγγελματίες που επισκέφθηκαν την ARTOZA έδειξαν ουσιαστικό ενδιαφέρον για όλα τα προϊόντα και έμοιαζαν να είναι ενθουσιασμένοι από το κλίμα που επικρατεί στο εκθεσιακό κέντρο.
Γιάννης Στεφάνου | Managing Director CLIVANEXPORT - ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΕΠΕ
Δεδομένων των συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί λόγω των θεμάτων που σχετίζονται με την αύξηση των τιμών ενέργειας και τη σχετική αναταραχή που έχει προκύψει εξαιτίας αυτής, θα έλεγα ότι είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι από τη φετινή διοργάνωση. Έχω παρατηρήσει πως τα τελευταία χρόνια παρευρίσκονται κυρίως επαγγελματίες.
Γιώργος Μπασάς | Γενικός Διευθυντής BASAS S.A.
Η 18η ARTOZA ήταν καλύτερη από κάθε άλλη φορά. Η επισκεψιμότητα ήταν τεράστια, ενώ από την πρώτη ημέρα, η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Είμαστε πολύ περήφανοι που μία ελληνική έκθεση με τόσο άριστη οργάνωση έχει διεθνή απήχηση.
Κώστας Λαούδης | Γενικός Διευθυντής LAOUDIS FOODS - ΑΦΟΙ ΛΑΟΥΔΗ ΑΕΒΕ
Παρατήρησα ότι η έκθεση σε ευρύτερο πλαίσιο προσέλκυσε αρκετό κόσμο. Από τη διοργάνωση είμαι πολύ ευχαριστημένος όπως άλλωστε κάθε φορά, καθώς ήταν άρτια και δεν της έλειπε τίποτα.
Νικόλαος Νικολαΐδης | Γενικός Διευθυντής DOMESTICA ΑΒΕΤΕ
Βλέπουμε με μεγάλη μας ικανοποίηση πως η ARTOZA βελτιώνεται διαρκώς. Ειδικά φέτος, η οργάνωση ήταν άψογη από κάθε πλευρά, ενώ το κοινό που μας επισκέφθηκε έδειξε ουσιαστικότερο ενδιαφέρον απ’ ό,τι στο παρελθόν.
Πόπη Τρακάδα | Marketing Director ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ ΡΟΔΟΥΛΑ Α.Ε.
Πιστεύω πως για την έκθεση έγινε μια σημαντική και σοβαρή επένδυση από όλους τους συμμετέχοντες εκθέτες και θεωρώ ότι ήταν πιο δυνατή από το 2019 και αυτό από μόνο του καθιστά τη διοργάνωση πανίσχυρη. Οι επισκέπτες είχαν μια ουσιώδη παρουσία, ενώ οι περαστικοί- πλανόδιοι παρατήρησα πως ήταν ελάχιστοι. Βασικός στόχος της παρουσίας μας της έκθεσης ήταν να κλειστούν δουλειές.
Χρήστος Διγενόπουλος | Ιδιοκτήτης FRULLATI I.K.E
Η διοργάνωση ήταν για άλλη μια φορά υποδειγματική. Το φιλτράρισμα των επισκεπτών ήταν πολύ αποτελεσματικό και η φετινή ARTOZA ήταν καλύτερη από κάθε προηγούμενη.
Γιάννης Μιχαλόπουλος | Διευθύνων Σύμβουλος Αχαϊκό-Εντελβάις
Γενικά η έκθεση παρουσιάζει αναμφισβήτητα τεράστιο ενδιαφέρον για τον κλάδο του καφέ. Σε γενικές γραμμές είναι μια διοργάνωση, την οποία αξίζει να επισκεφτούν οι άνθρωποι που προέρχονται από τον χώρο της εστίασης. Από την πρώτη μέρα έγιναν πολύ αξιόλογες επαφές με αρκετούς επαγγελματίες.
Γιώργος Γιουπάκης | Business Development Manager HASKOS COFFEE & BEVERAGES
Η έκθεση είχε άρτια οργάνωση και πολύ υψηλή προσέλευση επαγγελματιών. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το επίπεδο της έκθεσης και από την επικοινωνία που είχαμε με όσους επισκέφθηκαν το περίπτερό μας
Δημήτρης Γιαλαμίδης | Οικονομικός Διευθυντής Αραμπατζής Ελληνική Ζύμη
Συμμετέχουμε από το 2013 στην ARTOZA.Υπάρχουν καταπληκτικοί συνεργάτες στη διοργάνωση με τους οποίους έχουμε άψογη επικοινωνία. Ευτυχώς από ότι διαπίστωσα έχουν σταματήσει άτομα που δεν σχετίζονται με τους κλάδους που αφορούν την έκθεση να εισέρχονται εντός, Το «παρών» δίνουν κυρίως επαγγελματίες και αυτό είναι πολύ ευχάριστο.
Στέλιος Μωραΐτης | Ιδιοκτήτης METROPAK HELLAS STYLIANOS MORAITIS
Η συνολική εντύπωση από τη φετινή ARTOZA είναι μόνο θετική. Από το περίπτερό μας πέρασε πλήθος επισκεπτών και οφείλω να πω ότι μόνο και μόνο η επαφή με τόσους πολλούς επαγγελματίες συνιστά μία μοναδική εμπειρία.
Νικόλαος Μάρρας | Υπεύθυνος Έρευνας και Ανάπτυξης ΜΥΛΟΙ ΑΦΩΝ ΜΑΡΡΑ Α.Ε.
Δεν έχουμε λείψει από καμία ARTOZA.Φέτος η επισκεψιμότητα ήταν πολύ ποιοτική, καθώς ήταν ως επί το πλείστον από επαγγελματίες. Ήταν μια άρτια διοργάνωση. Σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι.
Κατερίνα Πατέρου | Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας PAN DECOR - ΠΑΤΕΡΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ ΑΒΕΕ
Η ARTOZA 2023 απέδειξε ότι είναι μία ευρωπαϊκή έκθεση με στοχευμένο και ποιοτικό κοινό επαγγελματιών και έχω την αίσθηση ότι ξεπέρασε σε επισκέπτες τη διοργάνωση του 2019. Είναι σαφές ότι η συμμετοχή στην ARTOZA αποτελεί την καταλληλότερη λύση για όποιον θέλει να προβάλει την εταιρεία του στον κλάδο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής.
Αντώνης Σαλεβουράκης | Γενικός Διευθυντής Puratos Hellas AEBE
Η δυναμικότητα της φετινής ARTOZA ήταν εμφανέστατη από την πρώτη κιόλας μέρα. Η διοργάνωση ήταν άψογη και δεν αντιμετωπίσαμε κανένα απολύτως πρόβλημα. Το επίπεδο της ARTOZA φτάνει τις εκθέσεις αντίστοιχου βεληνεκούς που λαμβάνουν χώρα στο εξωτερικό.
Kωνσταντίνος Γ. Κολιόπουλος | Διευθύνων Σύμβουλος PRIME PASTRY I.K.E.
Η προσέλευση και η ροή του κόσμου στη φετινή ARTOZA ήταν ικανοποιητική. Το κοινό των επισκεπτών ήταν πιο ποιοτικό και πιο στοχευμένο και όσον αφορά τη διοργάνωση ήταν βελτιωμένη σε όλα τα επίπεδα.
Αθηνά Λάππα | Ιδιοκτήτρια CLIVANEX Ι. ΛΑΠΠΑΣ Ε.Π.Ε.
Θέλαμε πάρα πολύ να παραβρεθούμε στη φετινή ARTOZA. Ήταν μια πετυχημένη έκθεση και για την εταιρεία μας αλλά και για τον κλάδο γενικότερα. Υπήρξε εξαιρετική ποιότητα επισκεπτών και μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα.
Βασίλης Κοκτσίδης | Υπεύθυνος Πωλήσεων, Msc In International Marketing TECNOBLEND SRL
Η 18η διοργάνωση ARTOZA ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη. Μας εντυπωσίασε το γεγονός ότι σχεδόν όλοι οι επισκέπτες ήταν επαγγελματίες από τον κλάδο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής και έδειξαν ενδιαφέρον για καινοτόμα προϊόντα και νέες ιδέες.
Θοδωρής Μπατής | SEFCO ZEELANDIA S.A.
Βλέπω πως ο κόσμος που ήρθε φέτος είναι αρκετά κατασταλαγμένος και έχει όρεξη να ενημερωθεί για καινούργιες ιδέες και πράγματα που γίνονται στον κλάδο. Οι επισκέπτες που δεν ήταν επαγγελματίες είναι ευτυχώς πάρα πολύ λίγοι, όπως έχω διαπιστώσει κατά τη διάρκεια της έκθεσης.
Eυθύμιος Ευθυμίου | Ιδιοκτήτης ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. – PROPACK

Εγγραφείτε στο Newsletter