21-24 FEB 2025

21-24 ΦΕΒ 2025

METROPOLITAN EXPO

  • Home
  • Highlights
  • Eντυπωσιασμένοι οι εκθέτες από το εμπορικό αποτέλεσμα της ARTOZA 2023

Eντυπωσιασμένοι οι εκθέτες από το εμπορικό αποτέλεσμα της ARTOZA 2023

Την μεγάλη ικανοποίησή τους τόσο από από το εμπορικό αποτέλεσμα της έκθεσης ΑRTOZA 2023 αλλά και τον μεγάλο αριθμό και την ποιότητα των επισκεπτών εξέφρασαν οι εκθέτες.

Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε ένα δείγμα 100  εκθετών της ARTOZA 2023, από την εταιρεία δημοσκοπήσεων και ερευνών ALCO, για λογαριασμό της διοργανώτριας εταιρείας της έκθεσης δείχνει ότι η συμμετοχή στην έκθεση απέφερε σημαντικές εμπορικές ευκαιρίες για όλους τους εκθέτες! Τα αποτελέσματα της έρευνας επιβεβαίωσαν περίτρανα ότι αποτελεί την έκθεση θεσμό για τον κλάδο της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής, η οποία προσφέρει γόνιμο έδαφος για την ανάπτυξη νέων εμπορικών συμφωνιών.

ARTOZA 2023 - Έρευνα Εκθετών
ARTOZA 2023 - Έρευνα Εκθετών

Τα αποτελέσματα της έρευνας αποδεικνύουν περίτρανα πως οι προμηθευτικές εταιρείες του κλάδου θεωρούν την έκθεση ως το κορυφαίο εμπορικό γεγονός για τον κλάδο της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής της χώρας μας που καμία επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον κλάδο δεν πρέπει να λείπει. Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι το 64% των συμμετεχόντων στην έρευνα δήλωσε ότι έκλεισε εμπορικές συμφωνίες κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημέρων της έκθεσης ενώ το 96% εκτίμησε ότι πρόκειται να κλείσει συμφωνίες με πελάτες με τους οποίους πραγματοποίησε ραντεβού στο πλαίσιο της έκθεσης, μέσα στους επόμενους μήνες. Σημαντικό είναι ακόμα το γεγονός ότι το 68% θεωρούν ότι οι εμπορικοί στόχοι που οδήγησαν στη συμμετοχή τους καλύφθηκαν από πολύ έως αρκετά. Παράλληλα, το 82% δήλωσαν ικανοποιημένοι από την ποιότητα και ποσότητα των επισκεπτών, το 94% των εκθετών έμειναν από ικανοποιημένοι έως εξαιρετικά ικανοποιημένοι από την συμμετοχή τους, ενώ ήδη το 90% των εκθετών έχουν εκφράσει μέσα από την έρευνα την πρόθεση τους να συμμετάσχουν και στην επόμενη διοργάνωση του 2025.

ARTOZA 2023 - Έρευνα Εκθετών

Με βάση τα ευρήματα της έρευνας, είναι φανερό ότι η ΑRTOZA 2023 ήταν για τους εκθέτες της μια ιδιαιτέρως σημαντική και επιτυχημένη έκθεση, αφού ικανοποίησε το σύνολο των βασικών τους ζητούμενων σε εμπορικό επίπεδο.

Εγγραφείτε στο Newsletter