21-24 FEB 2025

21-24 ΦΕΒ 2025

METROPOLITAN EXPO

  • Home
  • Highlights
  • Για μία εξαιρετικά πετυχημένη έκθεση κάνουν λόγο οι επισκέπτες της ARTOZA 2023

Για μία εξαιρετικά πετυχημένη έκθεση κάνουν λόγο οι επισκέπτες της ARTOZA 2023

Την μεγάλη τους ικανοποίηση για το υψηλό οργανωτικό επίπεδο, την τεράστια γκάμα σε προϊόντα αλλά και την ποιότητα των εκθετών εξέφρασαν οι επισκέπτες της έκθεσης του 2023, σε έρευνα που πραγματοποίησε η διοργανώτρια εταιρεία.

Η διοργανώτρια εταιρία έχοντας ως στόχο πάντα να εξελίσσει τις εκθέσεις της και να τις βελτιώνει τόσο όσον αφορά το οργανωτικό επίπεδο όσο και την ποικιλία και την ποιότητα των εκθετών και των εκθεμάτων πραγματοποίησε έρευνα ικανοποίησης επισκεπτών, σε ένα μεγάλο και αντιπροσωπευτικό δείγμα 500 επισκεπτών, κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών της έκθεσης (3-6 Μαρτίου).

Η έκθεση που καλύπτει όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις του κλάδου

Αρχικά, η πολύ μεγάλη παρουσία στην ΑRTOZA 2023 – σύμφωνα με την έρευνα- επισκεπτών που είναι Ιδιοκτήτες επιχειρήσεων (71%), ή Γενικοί Διευθυντές / Υπεύθυνοι Καταστήματος (20%), επιβεβαιώνει τον έντονο εμπορικό προσανατολισμό των επισκεπτών. Το γεγονός ότι 59% απάντησε ότι επισκέφτηκε την έκθεση για να ενημερωθεί για τις τάσεις και τα νέα προϊόντα, ότι το 21% την επισκέφτηκε για να αναζητήσει νέους προμηθευτές, το 12% για να αγοράσει νέα προϊόντα και ότι το εντυπωσιακό 88% απάντησε ότι βρήκε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που αναζητούσε, αποδεικνύει ότι η ARTOZA αποτελεί για τους επισκέπτες της, την κορυφαία έκθεση για τον κλάδο, που ικανοποιεί μέσα από τους εκθέτες της και τα προϊόντα που παρουσιάζουν, με σχεδόν απόλυτη πληρότητα τις προσδοκίες, τις απαιτήσεις και τις ανάγκες τους

Το 94% των επισκεπτών δήλωσαν ικανοποιημένοι από την ARTOZA 2023

Τα στοιχεία της έρευνας είναι αποκαλυπτικά όσον αφορά τον υψηλό βαθμό ικανοποίησης των επισκεπτών αφού το 94% δήλωσαν από ικανοποιημένοι έως εξαιρετικά ικανοποιημένοι από την έκθεση και το συντριπτικό ποσοστό του 96% των επισκεπτών της δήλωσαν με ότι θα  επισκεφτούν την έκθεση  ARTOZA 2025. Επίσης, πάρα πολύ σημαντική ήταν και η εμπορική αποτελεσματικότητα της έκθεσης καθώς σύμφωνα πάντα με την έρευνα το 67% των επισκεπτών δήλωσαν ότι σκοπεύουν να προβούν στο κλείσιμο εμπορικών συμφωνιών με τους εκθέτες τους επόμενους έξι μήνες. Επίσης, ένα σημαντικό ποσοστό της τάξης του 28% δήλωσαν ότι έκλεισαν συμφωνίες με τις εταιρίες-εκθέτες κατά την διάρκεια της έκθεσης. Τέλος, ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που βγήκε μέσα από την έρευνα είναι το γεγονός ότι το 71% έχουν ήδη υιοθετήσει βιώσιμες πρακτικές στην επιχείρησή τους ενώ το 54% σκέφτεται να υιοθετήσει βιώσιμες πρακτικές στο μέλλον.

Εγγραφείτε στο Newsletter