21-24 FEB 2025

21-24 ΦΕΒ 2025

METROPOLITAN EXPO

  • Home
  • Highlights
  • Η 18η ARTOZA ξεκίνησε και υποδέχεται επισκέπτες από κάθε γωνιά της χώρας

Η 18η ARTOZA ξεκίνησε και υποδέχεται επισκέπτες από κάθε γωνιά της χώρας

Η ARTOZA επανέρχεται δυναμικά με 210 εκθέτες συσπειρώνοντας και πάλι το σύνολο της προμηθευτικής αγοράς με στόχο να αποτελέσει για ακόμα μια φορά πηγή έμπνευσης, εξέλιξης και τόπο καινοτομίας.

Η ARTOZA υποδέχεται από νωρίς το πρωί στα Hall 2, 3 & 4 του Metropolitan Expo, πλήθος επαγγελματιών από τον κλάδο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Oι επαγγελματίες του χώρου έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με περισσότερους από 210 κορυφαίους εκθέτες, από όλο το φάσμα της προμηθευτικής αγοράς, σε μια πραγματικά μεγάλη, ανανεωμένη και σύγχρονη έκθεση που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των επιχειρηματιών σε Α’ Ύλες, Εξοπλισμό, Μηχανήματα και Υπηρεσίες για τους κλάδους Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής, Παγωτού και Σοκολατοειδών Προϊόντων. Ήδη τα halls έχουν αρχίσει να γεμίζουν και έχουν ξεκινήσει τα ραντεβού των επισκεπτών με τους εκθέτες. Επιπρόσθετα, 185 hosted buyers από αγορές- στόχους από ολόκληρο τον κόσμο, έχουν ήδη ξεκινήσει να καταφθάνουν στο εκθεσιακό κέντρο και να οργανώνουν τα ραντεβού τους με τους εκθέτες, προκειμένου να βρεθούν σε άμεση επαφή μαζί τους και να δουν αναλυτικά τα προϊόντα τους. Η παρουσία των σημαντικών ξένων αγοραστών δίνει την δυνατότητα στις ελληνικές επιχειρήσεις να διεισδύσουν σε ξένες αγορές.

Σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις με κορυφαίους pastry & bakery chefs

Οι παράλληλες εκδηλώσεις επιστρέφουν στην ARTOZA 2023 με μία σειρά μαγειρικών επιδείξεων από κορυφαίους pastry & bakery experts και ομιλίες και παρουσιάσεις από στελέχη της αγοράς και επαγγελματίες του κλάδου αναφορικά με υπηρεσίες, προτάσεις και λύσεις όσον αφορά το επίπεδο οργάνωσης και αναβάθμισης της επιχείρησης.

Στο stage των Masterclasses στο Hall 2, η 1η ημέρα ξεκινάει με τον Πάνο Ζαρέντη, Pastry Chef στο Γαλακτοπωλείο «Kαλυβιώτικο Μαγγίνας», ο οποίος θα δημιουργήσει ένα Chocolate PB&J με Cremeux σοκολάτας µε φιστικοβούτυρο και µαρµελάδα κόκκινων φρούτων. Ακολουθεί ο Βασίλης Καγιάς, Pastry Supervisor στα ΙΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και η Θεανώ Βασιλείου, ∆ιατροφολόγος, ∆ιαιτολόγος και Επιστ. Συνεργάτης Αναγέννηση & Πρόοδος που θα παρουσιάσουν γλυκά από κόκκινα φασόλια, γκρέιπφρουτ µε θυµαρίσιο µέλι και παγωτό τσάι matcha µε φιστίκι Αιγίνης. Ακόμη, ο Νικόλαος Ντούρας και η Αιµιλία Ντούρα, Τζελατιέρι και ιδιοκτήτες της τζελατερίας «Oggi Gelato» θα δημιουργήσουν τσουρέκια µε γέµιση gelato για εναλλακτικές πασχαλινές βιτρίνες. Μια… αέρινη τρούφα σοκολάτας θα αναδείξει ο Kωνσταντίνος Χολέβας, Executive Pastry Chef και καθηγητής LΕ ΜΟΝDE, ενώ η Αγγελική Θρουβάλα, Pastry Chef & ιδιοκτήτρια του ζαχαροπλαστείου «Pastry Sinners» θα παρουσιάσει μια ανοιξιάτικη τάρτα µε τοπικά χιώτικα υλικά, ανθόνερο και µανταρίνι. Η πρώτη ημέρα των Masterclasses ολοκληρώνεται με την Τέα Πάντου, Head Pastry Chef, του ζαχαροπλαστείου «Πατρικόν» και τις μίνι προτάσεις της σε floral σχήµατα, για ροµαντικές δεξιώσεις – και όχι µόνο.

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα των Masterclasses.

Στο stage του ARTOZA Lab στο Hall 2 της έκθεσης για πρώτη φορά στην ιστορία τους, θα διεξαχθούν σήμερα Παρασκευή 3 Μαρτίου τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Latte Art και Ibrik από τον SCA Greece.

Δείτε εδώ περισσότερα.

Εγγραφείτε στο Newsletter