21-24 FEB 2025

21-24 ΦΕΒ 2025

METROPOLITAN EXPO

  • Home
  • ARTOZA 2021: Απολογισμός 1ης Ημέρας
ARTOZA 2021

Δυναμική αρχή για την ARTOZA 2021 με πλήθος επισκεπτών

Η ARTOZA 2021 που άνοιξε τις πύλες της στις 12 Νοεμβρίου κέρδισε από την κιόλας μέρα τις εντυπώσεις υπενθυμίζοντας γιατί η έκθεση αποτελεί το απόλυτο εμπορικό φόρουμ για την Αρτοποιία και τη Ζαχαροπλαστική στη χώρα μας.

Από την πρώτη κιόλας ημέρα της έκθεσης, οι εμπορικοί επισκέπτες από κάθε γωνία της Ελλάδας αλλά και το εξωτερικό, που έφτασαν από πολύ νωρίς στον εκθεσιακό χώρο του Metropolitan Expo εντυπωσιάστηκαν από την ποικιλία και την ποιότητα των εκθεμάτων και από τις προτάσεις των εκθετών. Η προσέλευση επαγγελματιών από τον κλάδο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής, που αναζητούν νέα προϊόντα για να αναβαθμίσουν την επιχείρησή τους αλλά και που ήρθαν αποφασισμένοι να κλείσουν νέες εμπορικές ευκαιρίες και συμφωνίες, ήταν πραγματικά πολύ ενθαρρυντική και έδειξε την δυναμική του κλάδου αλλά και την διάθεση για ανάπτυξη.

Εγκαίνια σε κλίμα ενθουσιασμού

Με μεγάλη επιτυχία και σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης ARTOZA 2021, από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιο Λιβανό, στο εκθεσιακό κέντρο METROPΟLΙTAN EXPO, την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, στις 12:00 παρουσία κορυφαίων παραγόντων του κλάδου της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής.

ΑRTOZA Masterclasses: Ιδέες και τάσεις της αγοράς

Σημαντικά workshops και εξειδικευμένες παρουσιάσεις από έμπειρους και καταξιωμένους bakery experts και pastry chefs κέντρισαν το ενδιαφέρον των επαγγελματιών που παρακολούθησαν τα ARTOZA Masterclasses. Επίσης, οι καλύτερες πρακτικές σε όλους τους καίριους τομείς που αφορούν τον κλάδο της Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής αναλύθηκαν από τους ειδικούς της αγοράς.

Photogallery

Εγγραφείτε στο Newsletter