21-24 FEB 2025

21-24 ΦΕΒ 2025

METROPOLITAN EXPO

Είπαν για ARTOZA '19

Το υψηλό οργανωτικό επίπεδο της έκθεσης, η ποιότητα των επισκεπτών από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και οι σπουδαίες εμπορικές συμφωνίες που έκλεισαν κυριάρχησαν στις δηλώσεις των εκθετών της ARTOZA 2019.

Ήταν πάρα πολύ επιτυχημένη έκθεση. Είχε πάρα πολύ καλή οργάνωση και ικανό αριθμό εκθετών ώστε να κρατήσει τους επισκέπτες ενήμερους κι απασχολημένους. Πραγματοποιήσαμε τις εμπορικές συμφωνίες στις οποίες στοχεύαμε και είχαμε την δυνατότητα να δείξουμε και κάποια νέα προϊόντα που φέραμε. Η Artoza δεν είναι μόνο απαραίτητη αλλά κι ένα από τα βασικά εργαλεία για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε με τους πελάτες μας από όλη την Ελλάδα. Ευελπιστούμε σε μία ακόμα καλύτερη Artoza το 2021.
Αντώνης Σαλεβουράκης | Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής & εμπορικός Διευθυντής / PURATOS
Για άλλη μια χρονιά ήταν καταπληκτική. Πολλά συγχαρητήρια στην FΟRUM και σε όλους τους εκθέτες. Ο κόσμος ήρθε παρά την κακοκαιρία. Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από την συμμετοχή και την προσέλευση. Πραγματοποιήσαμε πολλές εμπορικές συμφωνίες και η έκθεση βοήθησε πολύ σε αυτό καθώς οι περισσότερες ήταν για τα νέα προϊόντα τα οποία παρουσιάσαμε για πρώτη φορά εδώ. Η Artoza είναι απαραίτητη για τον κλάδο. Συναντιούνται παλιοί και νέοι επαγγελματίες το χώρου και βλέπουν τις τάσεις της αγοράς οι οποίες εξελίσσονται πολύ γρήγορα.
Ιωάννης Στεφάνου | Διευθύνων Σύμβουλος / Clivanexport
Η Artoza μας δίνει την ευκαιρία να συναντήσουμε τους πελάτες μας και να μιλήσουμε για τις εξελίξεις του κλάδου. Ήταν πολύ καλή και η φετινή διοργάνωση. Πιστεύουμε ότι η συγκεκριμένη έκθεση είναι απαραίτητη και βοηθάει όλους τους επαγγελματίες.
Ελένη Κεπενού | Διευθύνουσα Σύμβουλος / Μύλοι Κεπενού
Και η φετινή, όπως και οι προηγούμενες εκθέσεις, μας φάνηκε πολύ καλή με την έννοια ότι μας δόθηκε η δυνατότητα να συναντήσουμε κόσμο από πολλές κατηγορίες πελατών. Είμαστε ευχαριστημένοι με τις επαφές που κάναμε και με την ποιότητα τους. Το αποτέλεσμα θα φανεί μετά το τέλος της έκθεσης. Η Artoza για τον κλάδο είναι πάρα πολύ σημαντική γιατί δίνει την δυνατότητα σε σύντομο χρονικό διάστημα να συναντήσουμε πολλούς ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στον κλάδο αυτό.
Παναγιώτης Αδαμαντίδης | Διεύθυνση Πωλήσεων Οργανωμένου Λιανικού Εμπορίου / ALFA
Πήγε πάρα πολύ καλά, είδαμε πάρα πολλούς συνεργάτες και φίλους από όλη την Ελλάδα. Είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για τα νέα της αγοράς και να κάνουμε τις επαφές και τις εμπορικές συμφωνίες που θέλαμε. Η Artoza είναι απαραίτητη γιατί κι εμείς, σαν προμηθευτές, ενημερωνόμαστε για την πορεία της αγοράς αλλά και οι αρτοποιοί και οι ζαχαροπλάστες μπορούν να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στον κλάδο, τα νέα προϊόντα και γενικότερα τις τάσεις της αγοράς
Νίκος Λούλης | Διευθύνων Σύμβουλος / Μύλοι Λούλη
Η Artoza αναβαθμίζει τον κλάδο. Γίνεται το καλύτερο και μεγάλη προσπάθεια από όλους. Έχουμε πραγματοποιήσει αρκετές επαφές και προσπαθούμε σαν εταιρεία να κάνουμε και εξαγωγές. Βλέπω ότι η Artoza φέρνει όλο και καινούργιους επισκέπτες και από το εξωτερικό. Πιστεύω ότι είναι απαραίτητη. Σαν εταιρεία σίγουρα θα είμαστε και τις επόμενες χρονιές στην Artoza.
Στέλιος Γιαννίκας | Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος / Στέλιος Γιαννίκας AEBE
Ήταν μία εξαιρετική έκθεση, με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και πολύ επαγγελματική αντιμετώπιση από τους επισκέπτες μας. Όλο αυτό το τετραήμερο μας έδωσε δουλειά για δύο χρόνια. Πράγμα που σημαίνει ότι θα δούμε την εξέλιξη όλων αυτών των επαφών. Πάντως σίγουρα έγιναν οι επαφές και οι συζητήσεις που θέλαμε να κάνουμε. Συμμετέχουμε γιατί πιστεύουμε ότι η Artoza είναι η πιο σημαντική έκθεση στα Βαλκάνια για τον κλάδο.
Αθηνά Διαμαντή | Γενική Διευθύντρια / LEDRA
Εξαιρετική οργάνωση, πολύ καλή προσέλευση κόσμου παρόλο τον άσχημο καιρό, και ποιοτικού, από επαγγελματίες κυρίως. Είναι η κλαδική έκθεση η οποία δίνει λύσεις και ιδέες στους επαγγελματίες. Έχουμε πραγματοποιήσει σοβαρές επαγγελματικές επαφές κι αναμένουμε να κάνουμε τις επόμενες ημέρες ακόμα καλύτερες. Συμμετείχαμε και τα προηγούμενα χρόνια και θα είμαστε και τα επόμενα γιατί θεωρούμε ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό.
Κυριάκος Λεμοντζής | Εμπορικός διευθυντής / Λυκάκης
Η έκθεση είναι υψηλού επιπέδου, η διοργάνωση πάρα πολύ καλή και η επισκεψιμότητα ήταν πάρα πολύ ικανοποιητική. Σε βαθμό που ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας. Υπήρξαν καινούργιες εμπορικές συμφωνίες αλλά κυρίως καταξιωνόμαστε μας με την συμμετοχή μας. Είναι μια γιορτή του κλάδου. Η Artoza επιβάλλεται να γίνεται διότι αναδεικνύει τον κλάδο, τον κρατάει ζωντανό, δημιουργικό και κερδοφόρο.
Παναγιώτης Καραχάλιος | Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος / ΡΟΔΟΥΛΑ
H Αρτοζα 2019, όπως και οι παλιότερες, έχει μεγάλη επιτυχία. Έχει μεγάλη προσέλευση παρόλες τις δυσχερείς καιρικές συνθήκες. Η Artoza είναι απαραίτητη. Εμείς έχουμε πετύχει αρκετά πράγματα μέσα σε αυτή την έκθεση. Εμείς συμμετέχουμε από πολύ παλιά, από την εποχή που γινόταν στον ΟΛΠ στον Πειραιά. Η Artoza έχε πάντοτε εξέλιξη με καινούργια πρότζεκτ και με καινούργιες συμμετοχές μαζί με τους παραδοσιακούς εκθέτες που λαμβάνουν μέρος κάθε χρόνο που από αυτό και μόνο σημαίνει ότι είναι μία πολύ επιτυχημένη έκθεση. Μάλλον θα είμαστε και στις επόμενες εκθέσεις.
Νικόλαος Μπενάκης | Διευθύνων Σύμβουλος / Olympic Foods
Ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα. Την βλέπω πολύ βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και πιστεύω ότι όλο το μέλλον είναι μπροστά της. Πραγματοποιήσαμε τις εμπορικές συμφωνίες που θέλαμε παρόλο που οι καιρικές συνθήκες δεν βοήθησαν. Η Artoza είναι απαραίτητη για τον κλάδο, είναι εργαλείο. Είναι η μεγαλύτερη έκθεση που υπάρχει στον κλάδο
Δημήτρης Παπαεμμανουήλ | Διοικητικός Υπεύθυνος / LESAFFRE
Όπως σε κάθε Artoza έτσι και φέτος ο Έλληνας επιχειρηματίας των πρώτων υλών αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και παγωτού έχει μέσα από αυτή τη διοργάνωση τη δυνατότητα να αναδείξει τις προϊοντικές του κατηγορίες, να έρθει σε επαφή με υπάρχοντες και νέους πελάτες και να αναπτύξει τον κύκλο εργασιών του. Και φέτος λοιπόν είχαμε την δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με πάρα πολλούς επαγγελματίες, είχαμε τεράστια προσέλευση κόσμου. Είναι η δεύτερη φορά που λαμβάνουμε μέρος και φυσικά και θα είμαστε εδώ όλο και πιο δυνατά με μεγαλύτερα booths.
Μαρίνα Βορώνη | Διευθύνουσα Συμβουλος / Βορδώνης
Η Eλληνική Zύμη Αραμπατζής είναι εδώ σε μία από τις μεγαλύτερες αν όχι τη μεγαλύτερη κλαδική έκθεση στο χώρο της αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής. Είναι άψογη η διοργάνωση και νομίζω ότι κάθε χρόνο και είναι και καλύτερη. Ο λόγος για τον οποίο είμαστε εδώ είναι σαφώς εμπορικός. Μας έχουν τιμήσει όλοι οι πελάτες. Έχουμε κάνει πάνω από 200 συναντήσεις με νέους πελάτες και φαίνεται ότι ο στόχος επετεύχθη και φέτος. Υποστηρίζουμε το θεσμό, είμαστε εδώ και θα είμαστε και την επόμενη φορά.
Δημήτρης Ζακαλκάς | Marketing & Communication Strategist / Αραμπατζής
Η φετινή Artoza έχει ικανοποιήσει στο έπακρο τις ανάγκες της επιχείρησης μας. Βλέπουμε ότι σε σχέση με 2 χρόνια πριν όλο και περισσότεροι άνθρωποι ζητάνε ουσιαστική βοήθεια, περισσότερες πληροφορίες κι ενδιαφέρονται για τον κλάδο. Ο κόσμος φέτος είναι σημαντικά ποιοτικότερος. Κλείσαμε από την πρώτη μέρα συμφωνίες οπότε θεωρώ ότι κάτι πάει να αλλάξει στον κλάδο. Η Artoza είναι απαραίτητη γι’ αυτό και συμμετέχουμε ανελλιπώς από την πρώτη έκθεση.
Βασίλης Κουρλαμπάς | Διευθύνων Σύμβουλος / Κουρλαμπάς Θεόδωρος ΕΠΕ
Είναι απαραίτητος θεσμός για τον κλάδο. Η επισκεψιμότητα φέτος ήταν σε υψηλά επίπεδα παρόλες τις αντίξοες καιρικές συνθήκες κι ευχόμαστε και η επόμενη να έχει ανάλογη επιτυχία. Οι επαφές και οι συμφωνίες που κάναμε ήταν σε υψηλά επίπεδα και πολύ ικανοποιητικές. Η Artoza βελτιώνεται συνεχώς κι από θέμα οργάνωσης κι από θέμα εκθεσιακού κέντρου. Βρίσκεται πλέον σε επίπεδα ευρωπαϊκά
Κωνσταντίνος Λαούδης | Γενικός Διευθυντής / LAOUDIS FOODS
Η Artoza 2019 ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Παρά την κρίση που περνάει η χώρα, η Artoza έδειξε ότι αντέχει στις πιέσεις των καιρών. Ελπίζουμε να είναι η αφετηρία για μία διέξοδο από την κρίση. Πιστεύω ότι είναι ο απόλυτος βοηθός όλων των εκθετών, όλων των ανθρώπων του χώρου. Χωρίς Artoza πιστεύω ότι είμαστε μισοί άνθρωποι τώρα πια. Είναι πλέον ένα γεγονός ξακουστό όχι μόνο στην χώρα μας. Έχουμε επισκέψεις από όλο τον κόσμο. Είναι θεσμός.
Μάνθος Μαρκουλής | Υπεύθυνος Πωλήσεων / Pan Décor
Όπως πάντα είναι μία πάρα πολύ καλή διοργάνωση. Το επίπεδο των εκθετών και της έκθεσης είναι πάρα πολύ υψηλό. Ακούμε κι από τους ξένους, που μας έχουν επισκεφθεί πάρα πολλοί αυτή τη χρονιά, εγκωμιαστικά σχόλια. Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι κι ελπίζουμε να προχωρήσει κι άλλο και να γίνει περισσότερο διεθνής ώστε να προωθούμε κι εμείς έξω τα προϊόντα μας. Οι επαφές που κάναμε φέτος ήταν πολύ πιο ουσιαστικές από άλλες χρονιές. Οι επισκέπτες ήταν όλοι επαγγελματίες, επικεντρωμένοι σε αυτό που θέλανε.
Νίκος Σακελλαρίδης | Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος / ΑΚΤΙΝΑ
Η Artoza νομίζω ότι φέτος είναι πάρα πολύ επιτυχημένη και βεβαίως μας αρέσει πάρα πολύ. Πραγματοποιήσαμε αρκετές εμπορικές συμφωνίες αν και ήμασταν άτυχοι με την κακοκαιρία. Η Artoza είναι απαραίτητη γιατί είναι η μεγάλη γιορτή του κλάδου μας.
Στέλιος Κανάκης | Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος / Στέλιος Κανάκης
Παρά τις όποιες καιρικές αντιξοότητες ήταν μία πετυχημένη διοργάνωση. Θεωρώ ότι ξεπέρασε την κακοκαιρία. Από τις πρώτες ημέρες έδειξε ότι θα ήταν επιτυχημένη για εμάς κι αυτό επιβεβαιώθηκε. Έγινε ουσιαστική δουλειά εδώ. Η. Artoza είναι ένα πολύτιμη για την επαφή με την πελατεία μας, είναι ευκαιρία να ερχόμαστε σε επικοινωνία.
Θεόδωρος Μπατής | Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος / Sefco Zeelandia

Εγγραφείτε στο Newsletter