21-24 FEB 2025

21-24 ΦΕΒ 2025

METROPOLITAN EXPO

  • Home
  • Είπαν για την ARTOZA 2021

Είπαν για την ARTOZA 2021

Η έκθεση ARTOZA 2021 κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο των εκπροσώπων των θεσμικών φορέων όσο και του συνόλου της εγχώριας και διεθνούς αγοράς του κλάδου της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής!

Δηλώσεις Εκθετών

Oι διοργανωτές κάνανε μία πάρα πολύ καλή δουλειά, είχε τεράστια επιτυχία η έκθεση και για εμένα και για τους υπόλοιπους εκθέτες που έχω συζητήσει μαζί τους. Όλοι έχουν πολύ θετική άποψη για τη φετινή έκθεση.
Γιώργος Μητσίδης | Ιδιοκτήτης, Mitsidis Hellas
Οι εντυπώσεις που έχουμε είναι πολύ θετικές. Είμαστε ευχαριστημένοι από την επισκεψιμότητα. Συνάψαμε νέες συνεργασίες και είδαμε από κοντά αρκετούς παλιούς πελάτες μας. Πραγματοποιήθηκαν αρκετά ραντεβού και με επισκέπτες από το εξωτερικό, κυρίως από χώρες της Μέσης Ανατολής, όπως Ιορδανία, Λίβανος, Σαουδική Αραβία.
Βασίλης Αράπογλου | Μέτοχος & Μέλος ΔΣ, Oscar ΑΒΕΕ
Η φετινή ARTOZA μας άφησε πολύ καλές εντυπώσεις καθώς η προσέλευση ήταν ικανοποιητική και οι επισκέπτες ήταν όλοι στοχευμένοι. Στην ARTOZA του 2023 σίγουρα θα πάρουμε μέρος.
Βασίλης Πέλεχας | Συνιδιοκτήτης, Πέλεχα ΑΦΟΙ ΟΕ – Ηπειρώτικο
Τριάντα χρόνια ARTOZA, τριάντα χρόνια ζυμώνεται το μέλλον. Είναι μία σημαντική έκθεση και βοηθάει πραγματικά και την βιοτεχνική αρτοποιία, και διαμορφώνει τις εξελίξεις στον κλάδο.
Μιχάλης Μούσιος | Πρόεδρος ΟΑΕ
Πέρασαν τρεις δεκαετίες από την πρεμιέρα αυτής της έκθεσης, μίας έκθεσης που έχει βάλει την σφραγίδα της στον κλάδο της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής. Είναι μεγάλη μας χαρά που μετά από τόσο καιρό καταφέραμε και βρισκόμαστε όλοι εδώ.
Γιάννης Γλύκος | Πρόεδρος ΟΕΖΕ
Οι εντυπώσεις μας από την φετινή ARTOZA, είναι εξαιρετικές. Ήμουν σίγουρος για το αποτέλεσμα από την πρώτη στιγμή που κάναμε την συμφωνία για να συμμετάσχουμε και δεν διαψεύστηκα.
Δηγενόπουλος Χρήστος | CEO, Frulatti
Μας χαροποίησε πολύ το γεγονός ότι είχαμε πολλά ραντεβού και με παλιούς και με νέους πελάτες και η έκθεση ήταν πάρα πολύ πετυχημένη. Και τις 4 ημέρες είχε αρκετά μεγάλη προσέλευση.
Κατερίνα Κουκουτάρη | Marketing Director, Alfa Pastry
Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συναντιόμαστε ξανά στην ARTOZA 2021 και μας δημιουργεί ένα συναίσθημα αισιοδοξίας. Η συμμετοχή μας στην έκθεση μας έδωσε την δυνατότητα να δούμε παλιούς μας συνεργάτες αλλά και να κάνουμε νέες συνεργασίες
Στέλιος Πεπονόπουλος | Ιδιοκτήτης, Πήλιο Ice Cream
Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε στην ARTOZA μετά από 2,5 χρόνια. Είχαμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τους συνεργάτες μας.
Λαούδης Ιωάννης | Διευθύνων Σύμβουλος, Gelato & Bakery Experts
Πραγματοποιήσαμε πολλά ραντεβού φέτος, είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι από την έκθεση. Βοήθησε πάρα πολύ και το Συνέδριο των Αρτοποιών το οποίο έγινε στο πλαίσιο της ARTOZA.
Ελένη Κεπενού | Διευθύνουσα Σύμβουλος, Μύλοι Κεπενού
Οι εντυπώσεις μας από την διοργάνωση είναι πολύ καλές και είμαστε ικανοποιημένοι από την προσέλευση που είχαμε στο περίπτερο μας.
Νικόλας Νικολαίδης | Γενικός Διευθυντής Domestica
Θέλουμε να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας για τη φετινή διοργάνωση της ARTOZA. Είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε αρκετούς συνεργάτες μας και ελπίζουμε τα ραντεβού μας να έχουν πολύ θετική εξέλιξη.
Θεοφάνης Μάρρας | Διευθύνων Σύμβουλος, Μύλοι Μάρρα
Mας είχαν λείψει πάρα πολύ οι εκθέσεις, μας είχε λείψει η ARTOZA, η ανθρώπινη επαφή, να ακούσουμε τους ανθρώπους της αγοράς και να καταλάβουμε τις ανάγκες τους. Βάση της εμπειρίας που αποκομίσαμε από τη φετινή ARTOZA σίγουρα θα συμμετάσχουμε στην έκθεση και το 2023.
Μαρία Χουδαλάκη | Marketing Manager, Nespresso Professional
Εννοείται ότι θα είμαστε και το 2023 στην ARTOZA και σε κάθε ARTOZA. Έμεινα έκπληκτος με την άψογη τήρηση των μέτρων, η οποία έλαβε χώρα στην έκθεση. Πραγματοποιήθηκαν πάρα πολλά ραντεβού και μείναμε πάρα πολύ ικανοποιημένοι.
Κωνσταντίνος Μάλαμας | President & CEO, MedineanTrade
Οι εντυπώσεις μας από τη διοργάνωση ARTOZA 2021 είναι πολύ θετικές, είχαμε ένα πολύ καλό τετραήμερο που κάναμε ποιοτικές επαφές.
Σπυρίδων Κοντογιώργης | Διευθυντής Εμπορικών ή Επαγγελματικών Οχημάτων, Teoren Motors S.A.

Εμπορικά στελέχη από το εξωτερικό

Είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε στην ARTOZA, εκμεταλλευτήκαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε τους πελάτες μας επιτέλους από κοντά. Εδώ στην ARTOZA, τα άτομα έχουν περιέργεια να δουν τι προσφέρουμε, κάνουμε συζητήσεις, παίρνουν έμπνευση.
Jesper Albertsen | Expert Representative, “American pan Europe industrial baking pans and coatings”
Πρώτη φορά επισκέπτομαι την ARTOZA και όλα είναι ωραία. Είμαι ιδιαιτέρως ικανοποιημένος που έχω τη δυνατότητα να δω προϊόντα στους τομείς που με ενδιαφέρουν, όπως π.χ. τα καλούπια, η ζαχαρόπαστα και η αρτοποιία.
Raivo Vilbaste | Owner, iCake OU
Έχω μείνει έκπληκτος από το πόσοι ενδιαφέροντες πελάτες είναι εδώ. Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται εκθέσεις όπως η ARTOZA, για εμάς, αλλά και για τους πελάτες, γιατί ένας πελάτης μπορεί να δει από κοντά τα μηχανήματα, να τα καταλάβει, να τα αγγίξει σε αντίθεση αν γινόταν διαδικτυακά.
Gunther Preu | Senior technologist, FRITSCH Bakery Technologies GmbH & Co. KG
Πρώτη φορά επισκέπτομαι την έκθεση ARTOZA και με μεγάλη χαρά βλέπω ότι υπάρχουν πολλά περίπτερα που προωθούν την εξέλιξη των προϊόντων αρτοποιίας. Είμαι πολύ χαρούμενος καθώς κατά τη διάρκεια της έκθεσης συνάντησα πολλούς και διαφορετικούς πελάτες με τους οποίους συζήτησα το ενδιαφέρον τους για τα χαρμάνια του καφέ.
Andrea Milioto | Export Manager, Caffe Bonomi SpA, 1886 BONOMI
Η ARTOZA είναι καλά οργανωμένη και αισθάνεσαι ασφαλής, αφού βλέπεις ότι οι κανονισμοί εφαρμόζονται. Επιπλέον στο πλαίσιο της έκθεσης είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε πολλούς επενδυτές και επαγγελματίες του κλάδου και γι’ αυτό είμαστε ευτυχισμένοι.
Cesare Teruzzi | Export Manager, Miscela d’ Oro S.p.A., Gelato & Bakery Experts
Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που επισκέπτομαι την έκθεση ARTOZA και είναι πραγματικά μια εξαιρετική έκθεση καθώς μας βοηθάει να αναπτύξουμε τη γκάμα των προϊόντων μας.
Vlad ili | Manager of B2C Sales, CREATIVA SRL
Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην ARTOZA αλλά και γενικότερα στην Ελλάδα. Είναι πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση, εύχομαι όλα να πάνε καλά.
Valérie Coquet | Commercial Assistant for Greece & USA, “Chateau Blanc"
Η ARTOZA διακρίνεται για την έξοχη οργάνωσή της. Κατά τη διάρκεια της φετινής έκθεσης άλλωστε είχαμε μεγάλη ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά Έλληνες πελάτες και να εγκαθιδρύσουμε μια ισχυρή συνεργασία με την ελληνική αγορά.
Iwona Lisocka-Fromm | Trade Expert, Union Chocolate Sp. z.o.o., MLYNY STOISLAW
Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην 17η ARTOZA, ειδικά μετά από αυτή την πανδημία. Πρόκειται για μια επανεκκίνηση και μάλιστα καλή, αφού είδα πολλούς πελάτες που επέστρεψαν και εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για τα προϊόντα μας.
Jurgen Mandl | General Manager, Mandl bakery equipment, planning and technical solutions
Αισθάνομαι αισιόδοξα και ελπίζω πραγματικά η φετινή έκθεση να αποτελέσει ένα βήμα προς την κανονικότητα προκειμένου οι δουλειές στον κλάδο μας να ισχυροποιηθούν στο μέγιστο δυνατό.
Enrico Bargnesi | Export Manager, BRX srl, Sweet ice
H παρουσίαση των εταιρειών παραμένει στο υψηλότερο επίπεδο και οι πελάτες μας επισκέπτονται επειδή επιθυμούν πραγματικά να επανεκκινήσουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες.
Marco Ricci | CEO, Granulati Italia, Frulatti
Η έκθεση ήταν το τέλειο μέρος για το λανσάρισμα των επερχόμενων concept και project, αφού πολλοί επαγγελματίες μας επισκέφτηκαν τις τέσσερις ημέρες, ανακαλύπτοντας τα προϊόντα μας για τη ζαχαροπλαστική και το παγωτό. Περιμένουμε με αισιοδοξία την ARTOZA 2023.
Lucian Groza | Export Manager, Cremolinea – Prime Pastry

Εγγραφείτε στο Newsletter