Search
Generic filters
Filter by Custom Post Type
  • Home
  • Highlights
  • Επισκεφθείτε την ARTOZA και κερδίστε ένα επαγγελματικό Renault Express Van

Επισκεφθείτε την ARTOZA και κερδίστε ένα επαγγελματικό Renault Express Van

Είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης του κλάδου της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής; Από 12-15 Νοεμβρίου έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε το πιο πρακτικό και αποδοτικό business van της Renault.

Η Διεθνής Έκθεση Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής ARTOZA επιστρέφει 12-15 Νοεμβρίου 2021 στο Metropolitan Expo, δίνοντας την ευκαιρία στους επαγγελματίες του κλάδου να ανακαλύψουν τις κορυφαίες λύσεις της προμηθευτικής αγοράς και να πραγματοποιήσουν απευθείας κερδοφόρες εμπορικές συναλλαγές.

Παράλληλα, η ARTOZA 2021 αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες των σημερινών επιχειρήσεων, ιδιαίτερα στη μετά COVID-19 εποχή, στέκεται στο πλευρό των επαγγελματιών επισκεπτών της και τους δίνει τη δυνατότητα να κερδίσουν κατά την επίσκεψή τους στην έκθεση, ένα υπερσύγχρονο επαγγελματικό όχημα με τη σφραγίδα της Renault.

Συγκεκριμένα, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων του κλάδου της Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής που θα επισκεφθούν την έκθεση, θα μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν ένα επαγγελματικό Renault Express Van, αφού συμπληρώσουν το σχετικό κουπόνι στο περίπτερο της Renault στο HALL3.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν οι επισκέπτες της ΑRΤΟΖΑ, που είναι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, από τις ακόλουθες κατηγορίες:

  • Ιδιοκτήτες Αρτοποιείων & Αρτοζαχαροπλαστείων
  • Ιδιοκτήτες Εργαστηρίων Ζαχαροπλαστικής
  • Ιδιοκτήτες Μονάδων Παραγωγής Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής, Παγωτού, Σφολιατοειδών και Σοκολατοειδών Προϊόντων
  • Ιδιοκτήτες σε Εμπόριο Α’ Υλών, Τροφοδοσίες
  • Ιδιοκτήτες Εργαστηρίων Τυροπιτών, Πίτσας
  • Ιδιοκτήτες σε Κάβες, Καφεκοπτεία, Καταστήματα Ζαχαρωδών

All-new Express Van, το πρακτικό και αποδοτικό van από την… ARTOZA

Το All new Renault Express Van είναι κάτι παραπάνω από ένα σύγχρονο, πρακτικό και αποδοτικό van. Είναι η ενσάρκωση της τεχνολογικής εξέλιξης και της ποιοτικής αναβάθμισης του Value for Money, με τη σφραγίδα της πολύχρονης εμπειρίας της Renault ως ηγέτη στα επαγγελματικά οχήματα.

Με στιβαρή και δυναμική σχεδίαση που υιοθετεί τη σύγχρονη στιλιστική υπογραφή της μάρκας, χάρη στα φώτα LED σχήματος “C” , με την καλύτερη αναλογία μήκους καρότσας /μήκους αμαξώματος και εφοδιασμένο με τον καταξιωμένο κινητήρα diesel 1.5 Blue dCi, με 75 και 95 ίππους, το All new Express Van είναι ένα ελαφρύ φορτηγό που προορίζεται τόσο για μεμονωμένους επαγγελματίες όσο και για στόλους επαγγελματικών οχημάτων.

EASY LOAD: Ευκολία στη φόρτωση

Το All new Renault Express Van διαθέτει τις καλύτερες αναλογίες στην κατηγορία του, με 1,91 μ. μήκος χώρου φόρτωσης (με πλήρες διαχωριστικό) για ένα όχημα συνολικού μήκους 4.39 μ. και πλευρική συρόμενη πόρτα πλάτους 716 χλστ. Πρακτικό όσο ποτέ άλλοτε, το νέο μοντέλο προσφέρει ωφέλιμο φορτίο 650 κιλών με τον κινητήρα diesel. Παράλληλα, το All new Express Van προσφέρει κορυφαία τιμή χωρητικότητας αποθήκευσης στην καμπίνα και μέγιστο όγκο φόρτωσης που φτάνει τα 3.7 μ³.

EASY DRIVE: Ασφάλεια στο δρόμο

Το All new Renault Express Van εφοδιάζεται με μία σειρά νέων συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης που αυξάνουν σημαντικά το επίπεδο οδηγικής ασφάλειας και την ορατότητα του οδηγού προς το περιβάλλον στο οποίο κινείται.

EASY LIFE: Άνεση στην εργασία

Όπως εξωτερικά, έτσι και το εσωτερικό του το All new Renault Express Van διαθέτει μοντέρνα σχεδίαση, με οριζόντιο ταμπλό που φιλοξενεί πολλούς και πρακτικούς αποθηκευτικούς χώρους. Οι ταπετσαρίες από ανθεκτικό ύφασμα, σε συνδυασμό με τα άνετα καθίσματα που στηρίζουν σωστά το σώμα, συμβάλλουν στη μείωση της κόπωσης του οδηγού. Το All new Express Van διαθέτει τους καλύτερους αποθηκευτικούς χώρους στην κατηγορία του, τόσο στην καμπίνα, με σχεδόν 48 λίτρα, όσο και στο χώρο φόρτωσης με μεταφορική ικανότητα από 3,3 – 3,7 μ.³. Χάρη στους 13 αποθηκευτικούς χώρους τοποθετημένους σε στρατηγικά σημεία, η ζωή στο εσωτερικό γίνεται ευκολότερη από ποτέ.

Από τις 12-15 Νοεμβρίου, επισκεφθείτε την ARTOZA στο Metropolitan Expo και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε ένα επαγγελματικό Renault Express Van!

Η κλήρωση του αυτοκινήτου θα πραγµατοποιηθεί τη ∆ευτέρα 15 Νοεµβρίου και ώρα 18:00 στο περίπτερο της TEOREN/RENAULT ΗALL 3 C06/D05 παρουσία συµβολαιογράφου και των νοµίµων εκπροσώπων της FORUM AE και της TEOREN. Σε περίπτωση που ο νικητής δε μπορεί να παραστεί στην στην κλήρωση, θα ενημερωθεί τηλεφωνικά.

Εγγραφείτε στο Newsletter