Ακολουθήστε μας:ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Λεωφ. Βουλιαγμένης 328,
Άγιος Δημήτριος
Τ.Κ. 173 42
Τηλέφωνο: 210 5242100
EMAIL: info@forumsa.grΗμέρες & Ώρες Λειτουργίας

ΠΑΡ 22/02/2019 10.00-19.00
ΣΑΒ 23/02/2019 10.00-19.00
ΚΥΡ 24/02/2019 10.00-19.00
ΔΕΥ 25/02/2019 10.00-18.30

Τα Νέα της ARTOZA

Mε γοργούς ρυθμούς ετοιμάζεται η 16η ARTOZA!

News Image: 

Με δυναμισμό, άρτιο σχεδιασμό και σημαντικές καινοτομίες ξεκίνησαν ήδη οι προετοιμασίες για τη 16η ΑRTOZA, το πιο λαμπρό εκθεσιακό γεγονός στον κλάδο της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα και τη Ν/Α Ευρώπη.

 

Έχοντας ανυπέρβλητη ιστορική διαδρομή τριών δεκαετιών και 15 άριστες διοργανώσεις στο ενεργητικό της, η 16η ΑRTOZA ήδη μπήκε σε τροχιά εκκίνησης -με την οργανώτρια εταιρεία FORUM AE σε πλήρη εγρήγορση- και αναμένεται να συσπειρώσει και πάλι το σύνολο της προμηθευτικής αγοράς και των επαγγελματιών του κλάδου. Από τις 22 έως τις 25 Φεβρουαρίου 2019 η έκθεση-θεσμός ανοίγει τις πύλες της στο υπερσύγχρονο Μetropolitan Expo, προσφέροντας το πανόραμα των προτάσεων της αγοράς στις δεκάδες χιλιάδες επαγγελματιών που θα την επισκεφθούν όχι μόνο από κάθε γωνιά της χώρας, αλλά και από την Κύπρο και τις όμορες χώρες των Βαλκανίων. Ήδη, οκτώ μήνες πριν την έκθεση, και μετά την αποστολή του Ενημερωτικού Εντύπου Εκθετών, περισσότερες από 100 κορυφαίες εταιρείες του κλάδου έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στην επόμενη διοργάνωση, ενώ ο τελικός αριθμός των εκθετών αναμένεται να ξεπεράσει τους 300, με περίπτερα που θα αναπτυχθούν σε μικτή εκθεσιακή επιφάνεια 27.000 τ.μ. Παράλληλα, σχεδιάζονται ένα πλήθος από παράλληλες εκδηλώσεις και ενότητες που θα αναδείξουν όλο το σύγχρονο φάσμα των προϊόντων, των τάσεων και των υπηρεσιών που έχει στη διάθεσή του ο σύγχρονος αρτοποιός και ζαχαροπλάστης, τόσο σε επίπεδο δημιουργίας και τεχνογνωσίας, όσο και σε επίπεδο οργάνωσης και αναβάθμισης της επιχείρησής του.

 

 

Σταθερή διαχρονική αξία για τον κλάδο!

Με μια εξαιρετικά πλούσια ιστορία, η έκθεση-θεσμός διοργανώνεται ανά διετία εδώ και 29 χρόνια, με την υπογραφή της οργανώτριας εταιρείας FORUM AE και με την υποστήριξη της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδας και της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ζαχαροπλαστών Ελλάδας. “Ακλόνητοι είναι οι δεσμοί της ΟΑΕ με την ARTOZA”, δηλώνει ο πρόεδρος της ΟΑΕ κ. Μιχάλης Μούσιος, “γι' αυτό η παρουσία και η στήριξη του κλάδου στη 16η ARTOZA θα είναι ισχυρή. Η έκθεση αποτελεί το πιο δυνατό “εργαλείο” για τη δουλειά και το μέλλον όλων μας”. Από την πλευρά του, ο κ. Γιάννης Γλύκος, πρόεδρος της ΟΕΖΕ επισημαίνει: “Το 2019 περιμένουμε τη μεγαλύτερη γιορτή του κλάδου για να ενημερωθούμε για όλα τα νέα προϊόντα και να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας με νέες ιδέες και καινοτομίες”. Με την εγγύηση της FORUM AE, τη στήριξη των δύο Ομοσπονδιών και τη θερμή συμμετοχή της προμηθευτικής αγοράς και ολόκληρου του κλάδου, η διεθνής έκθεση Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενη διοργάνωσή της σε ακτινοβολία και εμπορική αποτελεσματικότητα