Search
Generic filters
Filter by Custom Post Type

22-25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

METROPOLITAN EXPO

Είπαν για ARTOZA '17

Εντυπωσιακές είναι οι δηλώσεις των ξένων εμπορικών αντιπροσώπων των εταιρειών-εκθετών που συμμετείχαν στην 15η ARTOZA,οι οποίοι κατά την διάρκεια της επίσκεψης τους στην έκθεση είχαν την δυνατότητα να θαυμάσουν το υψηλό οργανωτικό της επίπεδο και την ποιότητα των εκθετών και των εκθεμάτων.

Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι εδώ και μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος και εντυπωσιασμένος. Η διοργάνωση είναι εξαιρετική, οι επισκέπτες είναι σε πολύ καλό επίπεδο, στοχευμένοι και ποιοτικοί.
Edwin Lutgerink | Area Export Manager Mediterranean, LAOUDIS FOODS
Eίναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι την έκθεση και είμαι εντυπωσιασμένος τόσο από το μέγεθος όσο και από το επίπεδο. Η έκθεση είναι πολύ καλύτερη απ' όσο θα φανταζόμουν καθώς από τα μίντια δεν ακούμε τα καλύτερα νέα για τη χώρα.
Bernhard Wagner | Key Account Manager & Technologist Export, ΚΟΝΤΑ
Είναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι την ARTOZA. Είναι πολύ επαγγελματικό το επίπεδο της έκθεσης, ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα υψηλός.
Roman Schauer | Area Sales Manager, ΤΟΥΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
Η ΑRTOZA είναι μία από τις top εκθέσεις στον κόσμο στον τομέα της.
Umberto Fabbri | President & CEO FABBRI 1905, ΚΑΝΑΚΗΣ
Έχω πάει σε πολλές σημαντικές εκθέσεις στη Γερμανία όπως την IBA. Σε συγκριση με την ΑRTOZA δεν έχει μεγάλες διαφορές. Όλοι οι σημαντικοί παίκτες της αγοράς από την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και αλλού είναι εδώ. Είναι πολύ σημαντικό να συμμετέχει κανείς σε τέτοιες εκθέσεις γιατί με αυτό τον τρόπο μπορεί να γνωρίσει νέα προϊόντα, να δει καινούρια πράγματα και να πάρει ιδέες. Ειδικά από άλλες χώρες, παίρνει κανείς έμπνευση.
Michael Griehl | Exports Sung-Ky Thomas pARK, Export Departement, LEDRA
Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην ΑRΤΟΖΑ. H έκθεση είναι πολύ καλά οργανωμένη και φαίνεται ότι όλοι οι μεγάλοι παίκτες της αγοράς είναι εδώ. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση ότι κάθε τελευταίο trend είναι παρόν, όπως τα miror glazes.
Valerie Nefti | Sinibaldi Responsable Export, Export Manager, PURATOS
Για μένα είναι η δεύτερη φορά που επισκέπτομαι την ARTOZA και οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές. Πρόκειται για μια πολύ στοχευμένη έκθεση στον τομέα της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής, όπου οι επισκέπτες μπορούν να λάβουν άμεση εικόνα των εταιρείων και των προσφορών τους. Η πλειοψηφία των εκθετών έχει πολύ επαγγελματικά περίπτερα, γεγονός που καθιστά την έκθεση ακόμα πιο αποτελεσματική.
Bettina Fuerstenberg | Member of the board, ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ
Η ARTOZA, όπου βρίσκομαι μέσω της συνεργασίας μας με την ΑΚΤΙΝΑ είναι σημαντικό σημείο συνάντησης για την αγορά της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής. Η άμεση παρουσία τοπικών και διεθνών εταιρειών προσφέρει ένα υψηλότατου επιπέδου μείγμα, ικανό να να δημιουργήσει τάσεις. Φεύγοντας από την έκθεση, ο επαγγελματίας ξέρει ότι έχει εφοδιαστεί με όσα χρειάζεται για την επιχείρησή του.
Andrea Capezzali | Ceo&Founder, ΑΚΤΙΝΑ
Έχοντας επισκεφτεί πολλές εκθέσεις παρόμοιου αντικειμένου, μπορώ να πω ότι η ARTOZA συγκεντρώνει πολύ μεγάλες εταιρείες του χώρου της αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής. Τα περίπτερα είναι πολύ εντυπωσιακά.
Enric Valls | Markets Director Southern Europe & PDG Puratos France, PURATOS
Η διοργάνωση -είναι η δεύτερη φορά που έρχομαι- είναι πολύ καλή, καλύτερη απ' ό, τι περίμενα. Μου άρεσε ο διαχωρισμός των halls, εδώ π.χ. εμείς δεν έχουμε κάποιον ανταγωνιστή. Έτσι, έχουμε καλύτερη επικοινωνία με τον πελάτη, κάνουμε πωλήσεις και δεν ασχολούμαστε μόνο με την τιμή του ανταγωνιστή μας.
Daniel Donolato | Market Development Specialist, ΒΑΡΑΝΑΚΗΣ
Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην έκθεση. Απ' όσο έχω δει υπάρχει μεγάλη ποικιλία εκθετών σε πρώτες ύλες και λιγότεροι εκθέτες μηχανημάτων. Θεωρούμε ότι η ελληνική αγορά διαρκώς μεγαλώνει και αποτελεί μια ευκαιρία επένδυσης. Για αυτό το λόγο θα έρθουμε και στην επόμενη έκθεση.
Jens Stadtländer | Τechnical Advisor, ΚΟΝΤΑ
Είναι η τρίτη φορά που έρχομαι στην έκθεση και θεωρώ ότι είναι πάντα πολύ καλά οργανωμένη, πάντα επιτυχημένη, με πολλούς επισκέπτες. Κάθε διοργάνωση είναι και καλύτερη από την προηγούμενη. Κάθε φορά συναντάμε και νέους πελάτες και ανοίγουμε σε νέες συνεργασίες. Θεωρώ ότι στον τομέα της αρτοποιίας που εγώ γνωρίζω καλύτερα είναι μία από τις πιο σημαντικές εκθέσεις της Ευρώπης και σίγουρα στο ίδιο επίπεδο με άλλες που διοργανώνονται στη Γερμανία.
Martic Gottlich | Τεχνολόγος Αρτοποιίας, ΚΟΝΤΑ
Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην έκθεση, μου θυμίζει πολύ την SIGEP που διοργανώνεται στην Ιταλία. Μπορεί η ΑRΤΟΖΑ να είναι λίγο μικρότερη σε μέγεθος αλλά θεωρώ ότι είναι στο ίδιο επίπεδο. Ελπίζω να μπορέσω να ξαναέρθω. Η ελληνική αγορά είναι μία ευκαιρία για εμάς αλλά και για όσους θέλουν να αναπτυχθούν στην αγορά του γλυκού και της σοκολάτας.
Giancarlo Alosa | Chef, ΚΟΝΤΑ
Πρώτη φορά έρχομαι στην Ελλάδα, άρα και πρώτη φορά στην ΑRΤΟΖΑ. Πιστεύω ότι το επίπεδο της έκθεσης είναι πολύ υψηλό, και το λέω αυτό σε σχέση με τις άλλες εκθέσεις που επισκέπτομαι σε όλη την Ευρώπη. Όσον αφορά τα trends, θεωρώ ότι τα φυσικά υλικά θα κυριαρχήσουν -είναι απαίτηση των καταναλωτών- και πιστεύω ότι και οι εταιρείες πρώτων υλών πρέπει να κάνουν focus σε αυτό το στοιχείο.
Arianna Silva | Instructor, DOMESTICA
Είναι η πρώτη μου ΑRTOZA και πρέπει να πω ότι πρόκειται για κορυφαία έκθεση. Βλέπω ένα πολύ ωραίο μείγμα από προμηθευτές α΄ υλών, εταιρειών εξοπλισμού και shop design. Μου αρέσει που τα εκθέματα δεν είναι χωρισμένα σε ενότητες, η ποικιλία είναι πολύ ενδιαφέρουσα, βοηθάει τον επισκέπτη να έχει μια σφαιρική ματιά όλων όσα χρειάζεται.
Marc Pauquet | Head Of Chocolate Academy Turkey, ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ
Έρχομαι εδώ και πολλά χρόνια στην ΑRΤΟΖΑ και στόχος μου κάθε φορά είναι να δείξω κάτι διαφορετικό και πρωτοποριακό σε όσους επισκεφτούν το περίπτερο της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ. Με ευχαριστεί το γεγονός ότι η νέα γενιά από επαγγελματίες στην Ελλάδα έχουν όρεξη να μάθουν και να εξελίξουν την τέχνη τους. Βασιζόμενος στις προτιμήσεις και ανάγκες των καταναλωτών προσπαθώ να συνδυάζω της παράδοση με το μοντέρνο. Προτείνω τεχνικές που μεταμορφώνουν και αναδεικνύουν τις δημιουργίες τους. Θεωρώ ότι η ΑRΤΟΖΑ είναι μία έκθεση ευρωπαϊκού επιπέδου και σε κάθε διοργάνωση τη βρίσκω καλύτερη.
Philippe Depape | Pastry Chef, ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ
Κάθε διοργάνωση της ΑRTOZA είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Φέτος είδα εξαιρετικά ποιοτικό κόσμο.
Angelo De Palo | Bakery and Pastry Demonstrator, LAOUDIS FOODS
Είναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι την ΑRΤΟΖΑ και πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί από την πολύ καλή οργάνωση της έκθεσης. Μπορώ να πω ότι εύκολα μπορεί να αναμετρηθεί με εκθέσεις όπως η SIGEP. Η FABBRI 1905 είναι μία εταιρεία που δίνει πολύ μεγάλη σημασία στις πρώτες ύλες που επιλέγει και χρησιμοποιεί, προκειμένου να παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας και μοναδικής γεύσης. Διαθέτει μία ευρεία γκάμα πιστοποιημένων προϊόντων που καλύπτουν όλες τις γευστικές επιθυμίες και ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών.
Franco Toso | Gelato Master, ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ
Είναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι την ARTOZA και μπορώ να πω ότι αποτελεί μια πραγματικά ευχάριστη έκπληξη για μένα. Θεωρώ ότι είναι μία πολύ καλά οργανωμένη έκθεση που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον για τον επαγγελματία επισκέπτη. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από όλα όσα βλέπω. Υπάρχουν πολλά ωραία περίπτερα, σχεδιασμένα με γνήσια ευρωπαϊκή λογική. Σε σύγκριση με άλλες εκθέσεις στις οποίες έχω παρευρεθεί στην Ιταλία θεωρώ ότι η συγκεκριμένη έκθεση είναι εξαιρετική.
Cecilia Campana | Chef, cake art, LAOUDΙS FOODS
Είναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι την ΑRΤΟΖΑ. Είναι πολύ ευχάριστη και εποικοδομητική εμπειρία. Διαπιστώνω επίσης ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τους επαγγελματίες για τα προϊόντα μας. Θεωρώ ότι το φαγητό, η διατροφή, είναι πάντα ένας πολύ σημαντικός τομέας που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά, ανεξάρτητα από την οικονομική κρίση. Στο περιθώριο των επιδείξεων ο χρόνος που αφιέρωσα για να περιηγηθώ τα halls με γέμισε με θετικές εντυπώσεις: η έκθεση δείχνει πολύ ενδιαφέρουσα και πολύ καλά οργανωμένη, βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τις ανάλογες εκθέσεις στην Ευρώπη. Είναι σημαντικό το ότι το εκθεσιακό κέντρο είναι κοντά στο αεροδρόμιο. Επίσης εξίσου βασικό είναι και το ότι διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια. Αν ήταν κάθε χρόνο, μπορεί να ήταν κουραστικό και για τον κόσμο και για τους εκθέτες.
Simone Zecchini | Τεχνικός Σύμβουλος, FAMA

Εγγραφείτε στο Newsletter