Search
Generic filters
Filter by Custom Post Type

22-25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

METROPOLITAN EXPO

Είπαν για ARTOZA '17

Το υψηλό οργανωτικό επίπεδο της έκθεσης, η ποιότητα των επισκεπτών από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και οι σπουδαίες εμπορικές συμφωνίες που έκλεισαν κυριάρχησαν στις δηλώσεις των εκθετών της ARTOZA 2017.

Η επισκεψιμότητα ήταν παραπάνω από ικανοποιητική, κάναμε νέες επαφές, δείξαμε πολλά καινούργια πράγματα. Γενικά είμαστε ευχαριστημένοι, θεωρώ ότι η παρουσία μας ήταν γόνιμη και αποδοτική. Εμείς συμμετέχουμε πάντα στην έκθεση, από τότε που ξεκίνησε, και είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα.
Σοφία Χαϊταϊδου | ΑLFA FROST AE
Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, η διοργάνωση γίνεται ολοένα και καλύτερη, κ"αι μάλιστα θεωρώ ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να απευθύνεται και στο διεθνή επισκέπτη. Γενικά θεωρώ ότι γίνεται εξαιρετική δουλειά.
Γιώργος Μοσχάκης | ACMON SYSTEMS
Η ARTOZA του 2017 ήταν μια πάρα πολύ επιτυχημένη εκδήλωση με πάρα πολλούς επισκέπτες. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Οι εμπορικές συμφωνίες που έγιναν φέτος ήταν πολύ σημαντικές, κάναμε πολλά meetings με αρκετούς, σημαντικούς πελάτες και πιστεύουμε ότι θα αποφέρει πολλά θετικά αποτελέσματα στην εταιρεία τη φετινή χρονιά.
Κατερίνα Κουκουτάρη | ALFA PASTRY ΚΟΥΚΟΥΤΑΡΗΣ ΑΘ.Δ. ΑΕΒΕ
Στην έκθεση είχαμε τη δυνατότητα να δείξουμε αρκετά νέα και πρωτοποριακά προϊόντα, τόσο στο κομμάτι του ψωμιού όσο και της ζαχαροπλαστικής και η ανταπόκριση των επισκεπτών ήταν ιδιαίτερη θετική.
Βαγγέλης Τουντόπουλος | BACKEM-ΑΦΟΙ ΤΟΥΝΤΟΠΟΥΛΟΙ
Η 15η ARTOZA υπήρξε μια πολύ καλή έκθεση, πολύ οργανωμένη. Το κοινό ήταν ποιοτικό και έχουμε συνάψει πολύ καλές συμφωνίες που θα μας δώσουν μεγάλη κίνηση μέσα στο 2017.
Στέλιος Μίλκας | D.S. MILKA ABEE
Όλα ήταν πολύ καλά έως άψογα οργανωμένα, ήταν μία υπέροχη έκθεση. Γενικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από το πώς πήγαμε στην ARTOZA, υπήρχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο.
Χρήστος Χατζηαϊβάζογλου | DIFFER ΧΑΤΖΗΑΪΒΑΖΟΓΛΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ
Είναι η τρίτη φορά που συμμετέχουμε και φέτος ήταν η καλύτερη διοργάνωση. Για εμάς ήταν η ιδανική ευκαιρία να ενημερώσουμε τους πελάτες μας για το ότι έχουμε επεκταθεί σε έναν καινούριο τομέα, αυτόν του παγωτού, και θεωρώ ότι το καταφέραμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Αντώνης Ξανθόπουλος | FAMA FOOD SERVICE AE
Ο κόσμος ήταν φέτος πιο ποιοτικός και ουσιαστικός. Κάναμε περισσότερα ραντεβού και συνεργασίες και μπορέσαμε να συζητήσουμε πιο άνετα με τους πελάτες μας. Αυτή πιστεύω είναι και η ουσία. Είμαστε ευχαριστημένοι από τη διοργάνωση.
Γιώργος Γιαννόπουλος | FAMIGLIA DI PASTA ABEE
Είναι η δεύτερη φορά που ερχόμαστε στην έκθεση. Πήγε πολύ καλά, υπήρχε κόσμος που ενδιαφέρθηκε για την εταιρεία μας. Είμαστε ευχαριστημένοι από τη διοργάνωση.
Giuseppe Trevisan | GUILIN EMBALLAGES/TEBE TRADING HELLAS LTD
Για μια ακόμα φορά η ΑRΤΟΖΑ έδειξε ότι είναι μια πολύ καλά οργανωμένη έκθεση, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Το περίπτερo μας είχε μεγάλη επισκεψιμότητα και πολύ καλά αποτελέσματα. Συνολικά, η παρουσία μας ήταν πιο δυνατή από κάθε άλλη φορά και αυτό μας το τόνισαν όλοι οι επαγγελματίες που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Βαρβάρα Κανάκη | ΚΟΝΤΑ AEΒΕ
Η 15η ARTOZA είναι όπως πάντα επιτυχημένη όπως και οι υπόλοιπες. Παρόλο που βρισκόμαστε εν μέσω μιας οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα, ο κόσμος της αρτοποιίας- ζαχαροπλαστικής βρίσκεται στην ARTOZA. Θα είμαστε και στην επόμενη διοργάνωση της ARTOZA!
Κωνσταντίνος Λαούδης | LAOUDIS FOODS
Φέτος, όπως και κάθε φορά, είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από τη διοργάνωση. Όσον αφορά τους εκθέτες, τα περίπτερα, τους επισκέπτες, όλα χαρακτηρίζονται από τη λέξη "ποιότητα".
Γιώργος Αρώνης | LAURENCE GALERIE DE CHOCOLAT
Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την προσέλευση του κόσμου. Γενικά είχαμε καθαρά επαγγελματική προσέγγιση και επισκεψιμότητα. Έχουμε μία πολύ θετική αίσθηση τόσο για τη συμμετοχή μας όσο και για τη μετέπειτα “εξαργύρωση” αυτής της συμμετοχής. Τα σχόλια από τους επισκέπτες κάθε φορά είναι θετικά.
Αθηνά Διαμαντή | LEDRA FOODS ΕΠΕ
Και η φετινή διοργάνωση διατηρεί τα ίδια ποιοτικά standards, υψηλό επίπεδο επισκεψιμότητας και μεγάλο ενδιαφέρον από τους επισκέπτες.
Δημήτρης Αντωνόπουλος | LE MONDE ΟΜΙΛΟΣ
Η έκθεση είναι η ευκαιρία όλων των ανθρώπων του κλάδου να βλέπουν καινούργιες τάσεις και προτάσεις από τις εταιρείες και για μας μια ευκαιρία να ανοίγουμε το “σπίτι” μας ώστε να συναντάμε μαζικά τους πελάτες μας. Υπάρχουν νέες επαφές και ελπίζουμε να δώσουν σύντομα ένα απτό αποτέλεσμα. Από θέμα οργάνωσης όλα κύλησαν μια χαρά, δεν είχαμε απολύτως κανένα πρόβλημα.
Ιωάννης Λουλουδάκης | NUTRIBAKES KENFOOD AE
Η φετινή ARTOZA ήταν μία πολύ καλή έκθεση, με μεγάλο ενδιαφέρον για εμάς που συμμετέχουμε για πρώτη φορά. Ανοίξαμε εδώ ένα πολύ μεγάλο πελατολόγιο που δεν είχαμε πριν και φέτος νομίζω θα κάνουμε τη διαφορά.
Άλκης Βασιλειάδης | OPTIMA
Είναι η πρώτη φορά που ερχόμαστε στην ΑRΤΟΖΑ. Είχαμε επισκέπτες από όλη την Ελλάδα κι ελπίζουμε πως θα γίνουν νέοι πελάτες μας. Υπάρχει προοπτική ανάπτυξης, γιατί η Ελλάδα έχει πολύ τουρισμό. Είναι μία αναπτυσσόμενη αγορά και για εμάς. Είμαστε ευχαριστημένοι από τη διοργάνωση, θα έρθουμε και την επόμενη φορά.
Yigit Oztiryaki | OZTIRYAKILER
Όπως πάντα, η ΑRΤΟΖΑ ήταν μια άριστα οργανωμένη έκθεση σε όλα τα επίπεδα. Λαμβάνοντας υπόψη τη γενικότερη οικονομική κατάσταση που επικρατεί είμαστε ευχαριστημένοι, ειδικά σε επίπεδο ποιότητας των επαφών που έγιναν.
Μάρω Πατέρου | PANDECOR-ΠΑΤΕΡΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ ΑΒΕΕ
Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την διοργάνωση της έκθεσης ΑRΤΟΖΑ, καθώς, μέσα από τη συμμετοχή μας, μας δόθηκε η δυνατότητα να παρουσιάσουμε καινούργια προϊόντα και να συναντήσουμε από κοντά παλιούς πελάτες μας αλλά και να κάνουμε νέες συμφωνίες.
Στέλιος Πεπονόπουλος | PILIO ICECREAM INDUSTRY
Η διοργάνωση ήταν άριστη και τα περίπτερα εντυπωσιακά. Για μία νέα εταιρεία όπως εμείς είναι πολύ σημαντικό να συμμετέχουμε σε τέτοιου είδους εκθέσεις για να μας γνωρίσει καλύτερα ο επαγγελματίας του κλάδου. Και παρά το γεγονός ότι το κοινό ήταν μικρότερο σε ποσότητα, το ενδιαφέρον ήταν πολύ μεγαλύτερο από άλλες φορές. Ήρθαν οι πραγματικά ενδιαφερόμενοι του κλάδου.
Κώστας Μπακρής | PRIME PASTRY
Από πλευράς οργάνωσης η έκθεση είναι πάντα πολύ καλή. Το εμπορικό αποτέλεσμα πιστεύω ότι θα φανεί λίγες εβδομάδες μετά την έκθεση.
Αλέξανδρος Τασελαρίδης | RELKON HELLAS
Είναι η πρώτη φόρα που ερχόμαστε στην έκθεση και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Δεν γνωρίζαμε ότι η ΑRΤΟΖΑ είναι τόσο μεγάλη έκθεση, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, καθώς έχουμε πολλούς επισκέπτες. Θέλαμε να επεκτείνουμε την πώληση των προϊόντων στην ελληνική αγορά και πιστεύω πως το πετύχαμε – είμαστε πολύ ικανοποιημένοι.
Anna Barcons | SOSA INGREDIENTS
Είναι η τέταρτη φορά που συμμετέχουμε στην ΑRΤΟΖΑ. Το επίπεδο της έκθεσης βελτιώνεται από έκθεση σε έκθεση. Μας χαροποίησε το γεγονός ότι επισκέφτηκαν την έκθεση επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα και ότι είχαμε πολύ θετική ανταπόκριση στα νέα προϊόντα που παρουσιάσαμε.
Γιάννης Στάμος | STAMOS - ΕΚΛΕΚΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ
Όπως πάντα η ARTOZA είναι κορυφή στο είδος της, η FORUM έχει το know-how. Εγώ είμαι υπερευχαριστημένος από όλες τις μέρες, είχε πάρα πολλή μεγάλη ανταπόκριση, καθώς στη μεγάλη τους πλειοψηφία ήταν άνθρωποι της δουλειάς, επαγγελματίες. Ίσως παλιότερα ερχόταν περισσότερος κόσμος, αλλά ήταν και κόσμος που δεν ήταν πάντα σχετικός με τη δουλειά. Οι επισκέπτες φέτος ήταν πολύ στοχευμένοι. Η επισκεψιμότητα ήταν πολύ μεγάλη, οι παραγγελίες ήταν πολλές και οι νέες επαφές επίσης.
Βαγγέλης Αλιπράντης | SUGAR WORLD ΑΛΙΠΡΑΝΤΗΣ ΕΠΕ
Η προσέλευση επισκεπτών ήταν πάρα πολύ ικανοποιητική, η διοργάνωση υπήρξε άψογη, όλα κύλησαν στην εντέλεια.
Κυριακή Τσίτσα | SWEET ICE (Αντιπρ. Pernigotti SPA)
Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από τη διοργάνωση. Θεωρούμε ότι είναι πάρα πολύ επιτυχημένη η παρουσία μας στην ΑRΤΟΖΑ. Είχαμε πολύ υψηλή επισκεψιμότητα. Θα είμαστε και την επόμενη φορά εκθέτες με μεγαλύτερο περίπτερο για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι επίσης από την ποιότητα των επισκεπτών καθώς ήταν όλοι επαγγελματίες του κλάδου, ήταν στοχευμένο το κοινό.
Βασίλης Κοκτσίδης | TECHNOBLEND SRL
Η ARTOZA φέτος έχει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον από προηγούμενες χρονιές. Μας δόθηκε η ευκαιρία να δείξουμε μια σειρά νέων προϊόντων και να κάνουμε πολλές σημαντικές συμφωνίες, που ξεφεύγουν από τα ελληνικά σύνορα.
Αλέξανδρος Μαρκαντωνάκης | ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ ΑΕ
Συμμετέχουμε ανελλιπώς στην ΑRΤΟΖΑ από το 2005 και, παρά το γεγονός ότι ερχόμαστε λίγο κουμπωμένοι στην έκθεση τα τελευταία χρόνια λόγω της γενικότερης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί, κάθε φορά μάς διαψεύδει το θετικό αποτέλεσμα. Η διοργάνωση ήταν τέλεια, υπήρχε μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό μας, υπήρξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τα προϊόντα μας και πιστεύω ότι το feedback που θα πάρουμε μετά την έκθεση θα είναι ανάλογο της ποσοτικής και ποιοτικής αυτής προσέλευσης. Φέτος, ήταν πολύ καλύτερα από τις προηγούμενες χρονιές, κλείσαμε και συμφωνίες, πήραμε παραγγελίες κατά τη διάρκεια της έκθεσης.
Δημήτρης Σκλαβούνος | TSABASIS GOLDEN TASTES
Η 15η ARTOZA ήταν όπως πάντα διοργανωμένη άρτια. Η πολύ θετική εξέλιξη που διαπιστώσαμε είναι ότι η έκθεση έχει αρχίσει να αποκτά και διεθνή απήχηση. Το περίπτερό μας το επισκέφτηκαν πάρα πολλοί ξένοι και μάλιστα από βόρειες χώρες, όχι μόνο από τις γειτονικές χώρες. Και από Ιταλία και από Τουρκία και από Λίβανο υπήρξε ανταπόκριση. Το ενδιαφέρον είναι πάρα πολύ μεγάλο, η δική μας πορεία έχει αρχίσει να γίνεται πάρα πολύ δυναμική. Εμείς είμαστε στην ARTOZA από το ξεκίνημά της και θα είμαστε για πάντα, σε κάθε ARTOZA, δεν έχουμε σκεφτεί ποτέ να μην είμαστε σε ARTOZA και νομίζω ότι θα συνεχιστεί αυτό.
Νίκος Σακελλαριάδης | AKTINA AE
H ARTOZA είναι μια πετυχημένη συνταγή του κλάδου και μπορεί να προσφέρει πολλά σε όλους εμάς τους επαγγελματίες που ασχολούμαστε με τον εξοπλισμό του χώρου και στους ίδιους τους επισκέπτες που έρχονται για να ενημερωθούν. Προβλέπονται αρκετές συμφωνίες έπειτα από αυτή την έκθεση. Επισκεψιμότητα στην έκθεση υπήρχε πάρα πολύ μεγάλη, σημαντικοί ήταν οι επισκέπτες από το εξωτερικό.
Στάθης Αντωνόπουλος | ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Δ. ΑΒΕΕ
Η έκθεση μου φάνηκε πιο οργανωμένη, με αρκετό κόσμο, θεωρώ ότι είναι μια πολύ επιτυχημένη, μια πολύ καλή χρονιά για την ARTOZA. Καταγράψαμε μεγάλο ενδιαφέρον και από παλιούς και από καινούργιους πελάτες.
Μιχάλης Αραμπατζής | ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ - ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ -Μ. ΑΒΕΕ
Η ARTOZA σαν έκθεση είναι ένας θεσμός και είμαστε ευτυχείς που κάθε δύο χρόνια λαμβάνουμε μέρος. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι και κερδισμένοι γι' αυτό και ερχόμαστε κάθε φορά. Η συμβολή της FORUM ΑΕ είναι πολύ σημαντική και μας κρατάει δίπλα στην εταιρεία τόσα χρόνια. Πιστεύω ότι όλοι είναι ευχαριστημένοι. Η αγορά έχει αξιόπιστους επαγγελματίες, αξιόπιστα προϊόντα και πρέπει να δίνουμε όλοι μαζί τη μάχη. Είμαι πολύ αισιόδοξος.
Γιάννης Μιχαλόπουλος | AXAΪΚΟ ΕΝΤΕΛΒΑΪΣ ΑΕ
Ήταν μία καλή έκθεση καθώς το μεγαλύτερο ποσοστό των επισκεπτών στο περίπτερό μας ήταν επαγγελματίες του κλάδου Η αίσθηση που έχω είναι ότι είχε λιγότερο κόσμο από άλλες φορές αλλά νομίζω ότι αυτό λειτούργησε θετικά καθώς μας έδωσε τη δυνατότητα να τους εξυπηρετήσουμε πιο σωστά και να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο στον κάθε ένα, γεγονός που το εκτίμησε. Ήταν πιο ουσιαστικός ο κόσμος. Γενικά είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή μας.
Ανδρέας Βαρανάκης | ΒΑΡΑΝΑΚΗΣ Α&Δ. ΟΕ
Η ARTOZA 2017 νομίζω ότι ξεχώρισε για την παρουσία σχεδόν αποκλειστικά επαγγελματιών από το χώρο τόσο της αρτοποιίας όσο και της ζαχαροπλαστικής. Αυτό έκανε τη δουλειά μας πολύ πιο εύκολη στο να υποδεχτούμε τόσο παλιούς όσο και νέους πελάτες και να προσπαθήσουμε να τους εξυπηρετήσουμε ανάλογα.
Χρήστος Βεκράκος | ΒΕΚΡΑΚΟΣ ΑΕ-ΑΒΕΚ
Ως αναπόσπαστο κομμάτι του κλάδου, η ΑRΤΟΖΑ επί σειρά ετών ορίζεται ως σημείο συνάντησης επαγγελματιών, ιδεών, δημιουργίας από όλα τα μήκη και τα πλάτη της επικράτειας και όχι μόνο. Αποτελεί το μοναδικό τρόπο επίδειξης των προϊόντων μας σε όλους τους επαγγελματίες της ελληνικής αγοράς σε τόσο συμπιεσμένο χρόνο. Ιδιαίτερα για νέους εκθέτες όπως εμείς, τα εμπορικά οφέλη είναι τεράστια. Τόσο ο εκθεσιακός χώρος όσο και το επίπεδο υπηρεσιών δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από εκθέσεις του εξωτερικού.
Μαρίνα Βορδώνη | ΒΟΡΔΩΝΗΣ ΑΕ
Η 15η ARTOZA συνεχίζει πάλι την παράδοσή της και, παρά την κρίση, πιστεύω ότι είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Για μένα είναι μια έκθεση του κλάδου η οποία μας ενδιαφέρει πάντα να είναι το ίδιο. Εκτός από τους βασικούς μας πελάτες που τους βλέπουμε κάθε δύο χρόνια εδώ, για εμάς που ως εταιρεία έχουμε αρχίσει να κάνουμε εξαγωγές, είναι πολύ σημαντικό το ότι έχουμε και πελάτες που έρχονται από το εξωτερικό και από τα Βαλκάνια και μας ενδιαφέρει πάντα η προσέλευση αυτών. Θα προσπαθήσουμε πάντα να είμαστε στην ARTOZA γιατί μας ενδιαφέρει σαν θεσμός και σαν έκθεση.
Στέλιος Γιαννίκας | ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΕΒΕ
Είμαστε παρόντες σε όλες τις ARTOZA. Χρόνο με το χρόνο η διοργάνωση γίνεται ακόμα καλύτερη. Η έκθεση έχει πια καθιερωθεί, την έχει δεχτεί ο κόσμος, την έχει δεχτεί ο κλάδος και είναι και αποδεκτή διεθνώς. Φέτος πιστεύω ότι ο κόσμος ήταν περισσότερο επαγγελματικός. Αυτό ήταν καλό για μας γιατί μπορέσαμε να κάνουμε πιο ουσιαστικές επαφές και έτσι να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτό μας ευχαρίστησε πολύ.
Ανδρέας Γιαννίκος | ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ & ΥΙΟΣ ΟΕ
Είμαστε εδώ από την πρώτη ARTOZA, οπότε έχουμε μεγάλη εμπειρία όσον αφορά την έκθεση. Πρέπει να ομολογήσω ότι αυτή τη φορά είχαμε πολύ ποιοτική προσέλευση επισκεπτών και σίγουρα αυτό μας έκανε καλό. Παρά τα δύσκολα σημάδια των καιρών αποδείχτηκε ότι κάναμε καλά που συμμετείχαμε. Ήδη έχουν γίνει παραγγελίες, έχουμε επαφές καινούργιες. Το σημαντικό όμως για μας είναι το ραντεβού με πελάτες και συνεργάτες. Είναι κάτι που το θέλουμε και εμείς και εκείνοι. Με βάση τα δεδομένα της εποχής λοιπόν, είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Όσον αφορά τη διοργάνωση, δεν υπάρχει κανένα παράπονο, το επίπεδο ήταν πολύ καλό.
Αλέξανδρος Δουρμούσγλου | ΔΟΥΡΜΟΥΣΟΥΓΛΟΥ ΑΦΟΙ&ΣΙΑ ΟΕ
Η 15η ARTOZA δεν είχε τον κόσμο που είχε η προηγούμενη αλλά πιστεύω ότι είχε πιο σημαντικούς πελάτες. Είναι μια καλή, οργανωμένη έκθεση, από εκεί και πέρα το μέλλον θα δείξει πώς θα πάει. Στην επόμενη ARTOZA θα είμαστε και πάλι παρόντες.
Δημήτρης Δρακουλάκης | ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ Δ. ΑΒΕΤΕ
Η 15η ARTOZA είναι η πιο επιτυχημένη διοργάνωση στην οποία έχουμε συμμετάσχει και, παρά τις συνθήκες της αγοράς, κάναμε πολλές ουσιαστικές επαφές. Η έκθεση, μετά από τη ζύμωση που γίνεται, εξελίσσει και εμάς και τον κλάδο.
Γιάννης Στεφάνου | CLIVANEXPORT - ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΕ
Η έκθεση είναι πάρα πολύ σωστά δομημένη και οργανωμένη και καλοδιαχειριζόμενη. Ως προς την επισκεψιμότητα, είχαμε λιγότερη σε σχέση με τις προηγούμενες διοργανώσεις αλλά διακρινόταν καθαρά από επαγγελματίες. Στην έκθεση συμμετέχουμε για να δηλώνουμε την παρουσία μας στους ήδη υφιστάμενους πελάτες. Βασικό μας μέλημα είναι να υποστηρίξουμε το πελατολόγιό μας: αν δεν είσαι στην ARTOZA, θεωρούν ότι δεν υπάρχεις, ότι δεν πηγαίνεις καλά.
Βαγγέλης Μπρακόπουλος | ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ
Η 15η ARTOZA ήταν πάρα πολύ επιτυχημένη! Από τη διοργάνωση είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι όπως και από την προσέλευση του κόσμου, που ήταν πάρα πολύ ποιοτικός και αμιγώς επαγγελματικός. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι σε όλα τα επίπεδα.
Παναγιώτης Κουλογιάννης | ΕΥΡΩΨΥΚΤΙΚΗ DESIGN ΑΕΒΕ
Δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα στην έκθεση, ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία. Ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία για να γνωρίσουμε και να μας γνωρίσουν εν δυνάμει πελάτες και να κλείσουμε σημαντικά ραντεβού. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τους στόχους που είχαμε θέσει πριν την έκθεση. Σε μια κλίμακα από το 1 έως το 10, είμαστε στο 8.
Δημήτρης Ζούρας | ΖΟΥΡΑΣ ΦΑΡΜ ΑΕ
Η 15η ARTOZA ήταν εξαιρετική, έχει πολλά θετικά οργανωτικά χαρακτηριστικά και βεβαίως είναι μεγάλη επιτυχία της FORUM ΑΕ που σχεδόν 30 χρόνια πραγματοποιεί την έκθεση, κάνοντάς την κάθε φορά καλύτερη. Κάναμε σημαντικές εμπορικές συμφωνίες αλλά όταν είσαι στις πωλήσεις πάντα θέλεις να κάνεις περισσότερες. Φυσικά και θα είμαστε στην επόμενη ARTOZA γιατί πιστεύω πολύ στην έκθεση αυτή, πιστεύω στον εκθεσιακό θεσμό που λέγεται ΑRTOZA, τη μεγάλη γιορτή του κλάδου, όπως τη χαρακτηρίζουμε.
Στέλιος Κανάκης | ΚΑΝΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΒΕΕ
Η 15η διοργάνωση της ARTOZA ήταν για εμάς πάρα πολύ επιτυχημένη, με πολύ μεγάλη συμμετοχή και εκθετών και επισκεπτών. Ήταν μια ευκαιρία για εμάς να βρούμε και πελάτες, οι οποίοι εμπιστεύονται τα προϊόντα μας. Έγιναν πάρα πολλές επαφές, θα γίνει και το follow up, αλλά οι επαφές ήταν πάρα πολλές και από συνεργάτες και από τελικούς πελάτες, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.
Γιώργος Τσινάβος | ΚΡΙ ΚΡΙ ΑΒΕΕ
Όλα πήγαν μια χαρά. Είχαμε σημαντική προσέλευση, είχαμε και νέο πελατολόγιο. Ήρθαν πάρα πολλοί υφιστάμενοι πελάτες αλλά και πολλοί καινούργιοι.Το κυριότερο είναι ότι είδαμε αμιγώς επαγγελματικό κοινό κι αυτό είναι πολύ ουσιαστικό για εμάς. Ήρθαν επίσης από άλλες χώρες υποψήφιοι πελάτες. Από Αλβανία, Βουλγαρία, Κύπρο. Αυτό είναι ενθαρρυντικό, ειδικά στην περίοδο κρίσης που διανύουμε. Όσο για τη διοργάνωση δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα, ήταν εξαιρετική.
Γιάννης Παπαηλίας | ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΑΕ
Η διοργάνωση της 15ης ARTOZA ήταν πολύ καλή. Αυτό που διαπιστώσαμε είναι ότι ο κόσμος ήταν πιο συγκεντρωμένος στο τι ήθελε, πιο συγκεκριμένος για τα προϊόντα που αναζητούσε, η ζήτηση ήταν λοιπόν πιο σαφής. Αυτό δίνει και σ' εμάς τη δυνατότητα να είμαστε πιο ολοκληρωμένοι και πιο σωστοί σε αυτό που προσφέρουμε. Συμφωνίες δεν γίνονται πάντα τόσο άμεσα, αλλά έχουμε καλλιεργήσει το τοπίο για μελλοντική ευόδωσή τους.
Αθηνά Λάππα | ΛΑΠΠΑΣ Ι. ΕΠΕ
Η επισκεψιμότητα στο περίπτερό μας αλλά και γενικότερα σε όλη την έκθεση ήταν πάρα πολύ ικανοποιητική. Υπήρξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τα προϊόντα μας, έχουμε μία πολύ θετική αίσθηση από τη συμμετοχή μας αλλά και από τις επαφές που κάναμε σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης. Ήταν πολύ σημαντικό το γεγονός ότι το κοινό ήταν πολύ στοχευμένο, ήταν όλοι επαγγελματίες που ενδιαφέρονταν να κάνουν δουλειά. Η ΑRΤΟΖΑ είναι πάντοτε μία πολύ πετυχημένη έκθεση και μαζεύει όλους τους επαγγελματίες τόσο του κλάδου της αρτοποιίας όσο και του κλάδου της ζαχαροπλαστικής.
Γιώργος Μπασάς | ΜΠΑΣΑΣ ΑΕ
H ΑRΤΟΖΑ είναι μία ιστορική έκθεση και φέτος όπως και άλλες χρονιές ήταν ακριβώς όπως την περιμέναμε. Η συντριπτική πλειοψηφία των επισκεπτών ήταν επαγγελματίες του κλάδου. Οι επιχειρήσεις που παίρνουν μέρος στην ΑRΤΟΖΑ είναι πολύ μεγάλες και αυτό είναι πολύ θετικό και για τους εκθέτες αλλά και για τους επισκέπτες. Η έκθεση εξελίσσεται συνεχώς σύμφωνα με τις καταστάσεις που επικρατούν και σίγουρα αξίζει να είσαι εδώ.
Οδυσσέας Παπαδόπουλος | ΜΥΛΟΙ ΑΛΛΑΤΙΝΗ
H οργάνωση της έκθεσης ήταν όπως πάντα άριστη. Όσον αφορά την επισκέψιμοτητα, είδαμε τους πελάτες μας, μας επισκέφθηκε πολύς κόσμος, και μάλιστα στοχευμένος. Ήταν επαγγελματίες που ήξεραν τι ήθελαν, έτσι κι αλλιώς η ΑRTOZA πραγματικά αφορά τους ανθρώπους του κλάδου, δεν είναι μια γενική έκθεση. Οι εντυπώσεις μας λοιπόν είναι πολύ θετικές.
Ελένη Κεπενού | ΜΥΛΟΙ ΚΕΠΕΝΟΥ
Η 15η ARTOZA ήταν πολύ καλή και ευρεία έκθεση παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην αγορά. Πιστεύω ότι μέσα από την έκθεση θα προωθηθούν πολλές συμφωνίες. Θα είμαστε σίγουρα στην επόμενη διοργάνωση, άλλωστε είμαστε παρόντες από την πρώτη ARTOZA πριν από 27 χρόνια.
Σοφοκλής Παπακυριαζής | ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗΣ Δ. ΑΒΕΕ
Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη φετινή έκθεση σε όλα τα επίπεδα, τόσο ως προς την οργάνωση και την επισκεψιμότητα όσο και αναφορικά με τις επαφές που είχαμε με πολλούς παλιούς και νέους πελάτες. Πραγματικά όλα πήγαν τέλεια, ήταν μια πολύ καλή διοργάνωση.
Νίκος Ραπτοδήμος | ΡΑΠΤΟΔΗΜΟΣ ΑΘ. & ΣΙΑ-SAHARA
Η διοργάνωση και διεξαγωγή της ARTOZA αποτελεί μια πραγματική γιορτή για τον κλάδο. Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς (επιχειρήσεις, πελάτες, σωματεία κ.λπ.) έχουν ζωτικό ενδιαφέρον κάθε φορά η έκθεση να έχει παλμό, ζωντάνια και ουσιαστικό αποτέλεσμα, ιδιαίτερα τη σημερινή δύσκολη εποχή. Η 15η ARTOZA υπήρξε πράγματι επιτυχημένη, ποιοτική και διεξήχθη με άψογο και επαγγελματικό τρόπο.
Ηλίας Καραχάλιος | ΡΟΔΟΥΛΑ ΑΕ

Εγγραφείτε στο Newsletter