21-24 FEB 2025

21-24 ΦΕΒ 2025

METROPOLITAN EXPO

  • Home
  • Highlights
  • Δυναμική προσέλευση επαγγελματιών και σήμερα, 4η ημέρα της ARTOZA

Δυναμική προσέλευση επαγγελματιών και σήμερα, 4η ημέρα της ARTOZA

Η κορυφαία έκθεση Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής της χώρας υποδέχεται για 4η και τελευταία ημέρα όλους τους ανθρώπους του κλάδου.

Από νωρίς στις επάλξεις βρίσκονται οι εκθέτες της ARTOZA, την 4η και τελευταία ημέρα της έκθεσης. Οι 210 εκθέτες έχουν και σήμερα την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν δεκάδες συναντήσεις τόσο με Έλληνες όσο και ξένους σημαντικούς αγοραστές και να κλείσουν σημαντικές εμπορικές συμφωνίες. Από την άλλη πλευρά, οι επαγγελματίες του κλάδου που θα επισκεφθούν σήμερα την ARTOZA, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μία τεράστια ποικιλία ποιοτικών εκθεμάτων, από κορυφαίες εταιρείες από κάθε κατηγορία που ενδιαφέρει άμεσα το σύγχρονο επαγγελματία –α’ ύλες αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και παγωτού, σφολιατοειδή, προϊόντα ζύμης και σοκολατοειδή, μηχανήματα παραγωγής αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και παγωτού, επίπλωση – εξοπλισμός καταστημάτων, είδη συσκευασίας και διακοσμητικά, προκειμένου να κάνουν την έρευνα αγοράς τους προτού προχωρήσουν σε κάποιο νέο επιχειρηματικό deal.

Έντονη δράση υπάρχει και σήμερα στα stages των special events

Υψηλών προδιαγραφών είναι τα special events που αναμένεται να μαγνητίσουν το ενδιαφέρον, την 4η ημέρα της ARTOZA.  Συγκεκριμένα, η Δευτέρα επιφυλάσσει ένα γεμάτο πρόγραμμα, που παρέχει στους ενδιαφερόμενους γνώσεις, ενημέρωση και γενικότερα όλα τα απαραίτητα εφόδια που χρειάζεται ο επαγγελματίας στον δρόμο προς την επιτυχία.

Την αυλαία στα Masterclasses ανοίγει η Άννα Σπανού-Κανάκη, Pastry, Gelato & Brunch Chef στην τζελατερία «Κανάκης 1948» και στο «Narkissos Brasserie Patisserie» που θα εξηγήσει πώς ο ταπεινός καγιανάς γίνεται snack on the go. Στη συνέχεια, η Κατερίνα Λιβά, Head Pastry Chef και ιδιοκτήτρια του «Poulette Pastry» θα αναλύσει την αυθεντική γαλλική συνταγή και signature παραλλαγές του Cannelés de Bordeaux. Η Φάνια Ανδρεάδη, Head Pastry Chef του «Ιn Love Again» θα μιλήσει για το Dolce Donna, ένα «θηλυκό» γλυκό σε σχήµα τριαντάφυλλου, µε σαµπάνια και βατόµουρα. Ακόμη, η Φαίδρα Μαυροειδή-Σβανά, Head Baker του bar-restaurant «Line Athens» θα αναφερθεί στο προζυµένιο ψωµί πατάτας και η Έφη Μωυσιάδου, Executive Pastry Chef του ζαχαροπλαστείου «Βon vivant» θα παρουσιάσει ένα γλυκό από mousse αµυγδάλου µε ηµίρευστο coulis κόκκινων φρούτων και biscuit από πάστα αµυγδάλου. Η 4η και τελευταία ημέρα των Masterclasses ρίχνει αυλαία με την Mάχη ∆ηµακίδου, Vegan Pastry Chef και ιδιοκτήτρια του vegan ζαχαροπλαστείου «Little Darling» να αναδεικνύει τα Vegan School Banana breads, αλµυρά muffins και µπάρες, τα οποία είναι ιδανικά για παιδικά σνακ.

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα των Masterclasses.

Στο ARTOZA Lab στο Hall 2, η μέρα είναι αφιερωμένη μεταξύ άλλων στη δυναμική του καφέ στο αρτοζαχαροπλαστείο που θα αναλύσει ο Γιάννης Λαούδης, CEO της GB EXPERTS/ MISCELA D’ORO SPA. Εν συνεχεία, ο Παναγιώτης Τσιάβος αρτοποιός/ζαχαροπλάστης και ο Γιάννης Νύκταρης Gelatiere και Ιδιοκτήτης του Fatto a Mano, θα αναλύσουν τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του επιχειρείν σε τουριστικούς προορισμούς. Τα τρία κρίσιμα σημεία της εκπαίδευσης στον καφέ θα επισημάνει ο Παναγιώτης Νίκας, Ιδιοκτήτες της BARISTA ACADEMY και ο Βασίλης Καφαλούκος, Ex. Chef του Kasterolorizo Group θα παρουσιάσει μοντέρνα και σύγχρονα χειροποίητα σνακς. Η 4η ημέρα του ARTOZA Lab ολοκληρώνεται με την Κέλλυ Τζίκα, Coffee Expert της CAFFE CARRARO/ TRK Coffee & Beverages να εξηγεί τα πιο συχνά λάθη στην παρασκευή του καφέ και πώς να τα αποφύγετε.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε εδώ.

Σήμερα Δευτέρα πραγματοποιείται και το ΔΣ της ΟΕΖΕ στη συνεδριακή αίθουσα C2.

Εγγραφείτε στο Newsletter