Search
Generic filters
Filter by Custom Post Type

21-24 FEB 2025

21-24 ΦΕΒ 2025

METROPOLITAN EXPO

  • Home
  • Highlights
  • Εντυπωσιασμένοι από την έκθεση οι 185 hosted buyers

Εντυπωσιασμένοι από την έκθεση οι 185 hosted buyers

Περισσότεροι από 185 σηµαντικοί ξένοι αγοραστές επισκέφτηκαν την έκθεση ARTOZA 2023 και για τέσσερις ημέρες είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τους 210 εκθέτες της. 

Στόχος της πρωτοβουλίας προσέλκυσης και φιλοξενίας διεθνών αγοραστών της έκθεσης ήταν να δώσει την δυνατότητα στις ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου να διεισδύσουν σε ξένες αγορές. Έτσι λοιπόν, πολλές εταιρείες που έχουν ως στόχο να διευρύνουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες εκτός των ελληνικών συνόρων κατάφεραν να συναντήσουν και τις τέσσερις ημέρες της έκθεσης κάτω από την ίδια στέγη 185 key buyers, γεγονός που δείχνει την δυναμική της έκθεσης για περαιτέρω διεθνοποίηση στο μέλλον.

Ο Φίλιππος Παπαναστασίου, Hosted Buyer and International Visitors Director, o Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρτοποιών της Αλβανίας Gezim Peshkopia, η agent της FORUM SA στην Αλβανία Ilba Tomori
Ο Φίλιππος Παπαναστασίου, Hosted Buyer and International Visitors Director, η agent της FORUM SA στην Αλβανία Ilba Tomori, η Πρέσβης της Δημοκρατίας της Αλβανίας Luela Hajdaraga, o Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρτοποιών της Αλβανίας Gezim Peshkopia

Δυναμικό Hosted Buyer πρόγραμμα

Οι 185 σημαντικοί αγοραστές που είχαν ενταχθεί στο Hosted Buyer πρόγραμμα της έκθεσης, ήταν κατά κύριο λόγο είναι ιδιοκτήτες και στελέχη μονάδων παραγωγής, αρτοποιείων & αρτοζαχαροπλαστείων, σημαντικά στελέχη σε χώρους μαζικής εστίασης, ξενοδοχεία, ενώ και ιδιοκτήτες ή chefs σε αλυσίδες εστίασης – καφεστίασης. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Hosted buyers προήλθαν από αγορές- στόχους από ολόκληρο τον κόσμο, όπως η Αίγυπτος, το Ισραήλ, ο Λίβανος, η Ιορδανία αλλά και από χώρες της Ευρώπης όπως: η Πολωνία, η Ρουμανία, η Σλοβενία, η Τουρκία, η Βουλγαρία, η Αλβανία, η Μολδαβία κ.ά. και πραγματοποίησαν πάνω από 3.000 b2b meetings με τους εκθέτες.

Το delegation των Hosted Buyers από την Αλβανία

150 αρτοποιοί από την Αλβανία επισκέφθηκαν την ARTOZA

Οι πλέον σημαντικοί ιδιοκτήτες και στελέχη μονάδων παραγωγής, αρτοποιείων & αρτοζαχαροπλαστείων της Αλβανίας επισκέφθηκαν την έκθεση ARTOZA στο Metropolitan Expo. Οι 150 αρτοποιοί, που έχουν ενταχθεί στο Hosted Buyer πρόγραμμα της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να βρεθούν σε άμεση επαφή με τους εκθέτες και τα προϊόντα τους, ώστε να προβούν σε εμπορικές συμφωνίες, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των b2b meeting rooms.

Οι αρτοποιοί από την Αλβανία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα μετάκλησης και φιλοξενίας, μίλησαν με ενθουσιασμό για την εμπειρία τους από την ARTOZA, δηλώνοντας εντυπωσιασμένοι από το υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης, την εξαιρετική ποιότητα και ποικιλία των εκθεμάτων, αλλά και το πλήθος των ποιοτικών ραντεβού που πραγματοποίησαν και τις εμπορικές συμφωνίες που έκλεισαν. Το Σάββατο 4 Μαρτίου μάλιστα, επισκέφθηκε την έκθεση και συνομίλησε μαζί με το delegation των Hosted Buyers από την γείτονα χώρα και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αρτοποιών της Αλβανίας Gezim Peshkopia, η Πρέσβης της Δημοκρατίας της Αλβανίας Luela Hajdaraga.

Εγγραφείτε στο Newsletter