21-24 FEB 2025

21-24 ΦΕΒ 2025

METROPOLITAN EXPO

  • Home
  • Highlights
  • Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το Renault Express Van

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το Renault Express Van

Οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης του κλάδου της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής από 12-15 Νοεμβρίου είχαν την ευκαιρία να μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν το πιο πρακτικό και αποδοτικό business van της Renault.

Η Διεθνής Έκθεση Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής ARTOZA έδωσε την ευκαιρία στους επαγγελματίες του κλάδου να ανακαλύψουν τις κορυφαίες λύσεις της προμηθευτικής αγοράς και να πραγματοποιήσουν απευθείας κερδοφόρες εμπορικές συναλλαγές.

Παράλληλα, αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες των σημερινών επιχειρήσεων, ιδιαίτερα στη μετά COVID-19 εποχή, στάθηκε στο πλευρό των επαγγελματιών επισκεπτών της και τους έδωσε τη δυνατότητα να κερδίσουν κατά την επίσκεψή τους στην έκθεση, ένα υπερσύγχρονο επαγγελματικό όχημα με τη σφραγίδα της Renault.

Συγκεκριμένα, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων του κλάδου της Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής που επισκέφτηκαν την έκθεση, μπήκαν σε κλήρωση για να κερδίσουν ένα επαγγελματικό Renault Express Van, αφού συμπληρώσαν το σχετικό κουπόνι στο περίπτερο της Renault στο HALL3.

Η κλήρωση του αυτοκινήτου πραγματοποιήθηκε τη ∆ευτέρα 15 Νοεµβρίου και ώρα 18:00 στο περίπτερο της TEOREN/RENAULT ΗALL 3 C06/D05 παρουσία συµβολαιογράφου και των νοµίµων εκπροσώπων της FORUM AE και της TEOREN. Νικητής αναδείχθηκε ο κύριος Επαμεινώνδας Παρτσάφας, Κοκκάρι Σάμου, Ιδιοκτήτης Ζαχαροπλαστείου “Πειρασμός”

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό είχαν οι επισκέπτες της ΑRΤΟΖΑ, που είναι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, από τις ακόλουθες κατηγορίες:

  • Ιδιοκτήτες Αρτοποιείων & Αρτοζαχαροπλαστείων
  • Ιδιοκτήτες Εργαστηρίων Ζαχαροπλαστικής
  • Ιδιοκτήτες Μονάδων Παραγωγής Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής, Παγωτού, Σφολιατοειδών και Σοκολατοειδών Προϊόντων
  • Ιδιοκτήτες σε Εμπόριο Α’ Υλών, Τροφοδοσίες
  • Ιδιοκτήτες Εργαστηρίων Τυροπιτών, Πίτσας
  • Ιδιοκτήτες σε Κάβες, Καφεκοπτεία, Καταστήματα Ζαχαρωδών

All-new Express Van, το πρακτικό και αποδοτικό van από την… ARTOZA

Το All new Renault Express Van είναι κάτι παραπάνω από ένα σύγχρονο, πρακτικό και αποδοτικό van. Είναι η ενσάρκωση της τεχνολογικής εξέλιξης και της ποιοτικής αναβάθμισης του Value for Money, με τη σφραγίδα της πολύχρονης εμπειρίας της Renault ως ηγέτη στα επαγγελματικά οχήματα.

Με στιβαρή και δυναμική σχεδίαση που υιοθετεί τη σύγχρονη στιλιστική υπογραφή της μάρκας, χάρη στα φώτα LED σχήματος “C” , με την καλύτερη αναλογία μήκους καρότσας /μήκους αμαξώματος και εφοδιασμένο με τον καταξιωμένο κινητήρα diesel 1.5 Blue dCi, με 75 και 95 ίππους, το All new Express Van είναι ένα ελαφρύ φορτηγό που προορίζεται τόσο για μεμονωμένους επαγγελματίες όσο και για στόλους επαγγελματικών οχημάτων.

EASY LOAD: Ευκολία στη φόρτωση

Το All new Renault Express Van διαθέτει τις καλύτερες αναλογίες στην κατηγορία του, με 1,91 μ. μήκος χώρου φόρτωσης (με πλήρες διαχωριστικό) για ένα όχημα συνολικού μήκους 4.39 μ. και πλευρική συρόμενη πόρτα πλάτους 716 χλστ. Πρακτικό όσο ποτέ άλλοτε, το νέο μοντέλο προσφέρει ωφέλιμο φορτίο 650 κιλών με τον κινητήρα diesel. Παράλληλα, το All new Express Van προσφέρει κορυφαία τιμή χωρητικότητας αποθήκευσης στην καμπίνα και μέγιστο όγκο φόρτωσης που φτάνει τα 3.7 μ³.

EASY DRIVE: Ασφάλεια στο δρόμο

Το All new Renault Express Van εφοδιάζεται με μία σειρά νέων συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης που αυξάνουν σημαντικά το επίπεδο οδηγικής ασφάλειας και την ορατότητα του οδηγού προς το περιβάλλον στο οποίο κινείται.

EASY LIFE: Άνεση στην εργασία

Όπως εξωτερικά, έτσι και το εσωτερικό του το All new Renault Express Van διαθέτει μοντέρνα σχεδίαση, με οριζόντιο ταμπλό που φιλοξενεί πολλούς και πρακτικούς αποθηκευτικούς χώρους. Οι ταπετσαρίες από ανθεκτικό ύφασμα, σε συνδυασμό με τα άνετα καθίσματα που στηρίζουν σωστά το σώμα, συμβάλλουν στη μείωση της κόπωσης του οδηγού. Το All new Express Van διαθέτει τους καλύτερους αποθηκευτικούς χώρους στην κατηγορία του, τόσο στην καμπίνα, με σχεδόν 48 λίτρα, όσο και στο χώρο φόρτωσης με μεταφορική ικανότητα από 3,3 – 3,7 μ.³. Χάρη στους 13 αποθηκευτικούς χώρους τοποθετημένους σε στρατηγικά σημεία, η ζωή στο εσωτερικό γίνεται ευκολότερη από ποτέ.

Η κλήρωση του αυτοκινήτου πραγματοποιήθηκε τη ∆ευτέρα 15 Νοεµβρίου και ώρα 18:00 στο περίπτερο της TEOREN/RENAULT ΗALL 3 C06/D05 παρουσία συµβολαιογράφου και των νοµίµων εκπροσώπων της FORUM AE και της TEOREN. Αφού επιβεβαιωθούν τα στοιχεία του νικητή από τη διοργανώτρια εταιρεία, θα ενημερωθεί τηλεφωνικά.

Εγγραφείτε στο Newsletter