21-24 FEB 2025

21-24 ΦΕΒ 2025

METROPOLITAN EXPO

200 hosted buyers, πάνω από 600 b2b meetings

Η διοργανώτρια εταιρεία προσέλκυσε 200 σημαντικούς ξένους αγοραστές, από ασφαλείς υγειονομικά χώρες της ευρύτερης περιοχής, οι οποίοι πραγματοποίησαν εποικοδομητικά ραντεβού με τους εκθέτες της.

Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας της ARTOZA 2021, η διοργανώτρια εταιρεία προσέλκυσε 200 hosted buyers από αγορές-στόχους για τον κλάδο, οι οποίοι και τις τέσσερις ημέρες της έκθεσης, πραγματοποίησαν περισσότερα από 600 προγραμματισμένα b2b meetings με εκθέτες. Στόχος της πρωτοβουλίας προσέλκυσης και φιλοξενίας διεθνών αγοραστών της έκθεσης ήταν να συμβάλλει στην ενίσχυση των εξαγωγών των προϊόντων Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής και να δώσει την δυνατότητα στις ελληνικές επιχειρήσεις να διεισδύσουν σε ξένες αγορές. Έτσι λοιπόν, πολλές εταιρείες που είχαν ως στόχο να διευρύνουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες εκτός των ελληνικών συνόρων κατάφεραν να συναντήσουν κάτω από την ίδια στέγη key buyers από όλο τον κόσμο, γεγονός που δείχνει την δυναμική της έκθεσης για περαιτέρω διεθνοποίηση στο μέλλον.

Με στόχο τη βελτίωση της αποδοτικότητας των b2b συναντήσεων με τους Hosted Buyers, οι ξένοι αγοραστές είχαν τη δυνατότητα να βρεθούν σε άμεση και ασφαλή επαφή με τους εκθέτες και τα προϊόντα τους, ώστε να προβούν σε εμπορικές συμφωνίες, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των b2b meeting rooms.

Δυναμικό Hosted Buyer πρόγραμμα

Οι 200 σημαντικοί αγοραστές που είχαν ενταχθεί στο Hosted Buyer πρόγραμμα της έκθεσης, είχαν επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια και ήταν κατά κύριο λόγο ιδιοκτήτες και στελέχη Μονάδων Παραγωγής, Αρτοποιείων & Αρτοζαχαροπλαστείων, σημαντικά στελέχη σε χώρους μαζικής εστίασης, ξενοδοχεία, ενώ ήταν και ιδιοκτήτες ή chefs σε Αλυσίδες Εστίασης – Καφεστίασης. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Hosted buyers προέρχονταν από αγορές- στόχους από ολόκληρο τον κόσμο, όπως η Αίγυπτος, το Ισραήλ, ο Λίβανος, η Ιορδανία αλλά και από χώρες της Ευρώπης όπως: η Πολωνία, η Ρουμανία, η Σλοβενία, η Τουρκία, η Βουλγαρία, η Αλβανία, η Μολδαβία, η Ουκρανία κ.ά.

Εντυπωσιασμένοι οι διεθνείς αγοραστές από την ποιότητα της έκθεσης

Οι διεθνείς αγοραστές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα μετάκλησης και φιλοξενίας, μίλησαν με ενθουσιασμό για την εμπειρία τους από την ARTOZA, δηλώνοντας εντυπωσιασμένοι από το υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης, από την εξαιρετική ποιότητα και ποικιλία των εκθεμάτων, αλλά και από το πλήθος των ποιοτικών ραντεβού που πραγματοποίησαν και τις εμπορικές συμφωνίες που έκλεισαν.

Εγγραφείτε στο Newsletter