Search
Generic filters
Filter by Custom Post Type

25-28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

METROPOLITAN EXPO

  • Home
  • Highlights
  • ARTOZA 2021: Ζυμώνοντας το μέλλον με ασφάλεια

ARTOZA 2021: Ζυμώνοντας το μέλλον με ασφάλεια

Οι προετοιμασίες για την πιο ουσιαστική και μεγάλη γιορτή του κλάδου της Αρτοποιίας και τη Ζαχαροπλαστικής στη Ν.Α Ευρώπη, την ARTOZA 2021 έχουν ήδη ξεκινήσει έχοντας ως κύριο γνώμονα την ασφάλεια όλων.

Με αυξημένα μέτρα για την διασφάλιση της υγείας όλων των εμπλεκόμενων και προσαρμοσμένα στα νέα δεδομένα που επιτάσσει η εποχή, η FORUM Α.Ε. επανέρχεται δριμύτερη στον στίβο των εκθέσεων. Στο πλαίσιο των ενεργειών προετοιμασίας της ARTOZA 2021, όπως και σε όλες τις άλλες δραστηριότητες της εταιρείας, θα τηρηθούν απαρέγκλιτα όλοι οι κανονισμοί και τα ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου προκειμένου να εξασφαλιστεί η προστασία εκθετών, επισκεπτών και εργαζομένων.
Παρά την ιδιαίτερη διεθνή συγκυρία η 17η ARTOZA δεν παρεκκλίνει από τον βασικό της σκοπό που δεν είναι άλλος από το να αποτελέσει ξανά τον απόλυτο εκθεσιακό θεσμό για την Αρτοποιία και τη Ζαχαροπλαστική στη χώρα μας όντας πιο ουσιαστική, πλήρης και πιο επιδραστική από ποτέ.
Στόχος είναι για ακόμα μία φορά -με παρακαταθήκη τα 30 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στα εκθεσιακά δρώμενα- να παρουσιάσει μέσω των εκθετών της αλλά και των παράλληλων εκδηλώσεων όλα τα νέα προϊόντα, τον καινοτόμο εξοπλισμό, τις τάσεις, τις εξελίξεις, ιδέες, λύσεις, marketing υπηρεσίες, digital προτάσεις που θα αναβαθμίσουν την λειτουργία των επιχειρήσεων του κλάδου, την ποιότητα του τελικού προϊόντος που φτάνει στον καταναλωτή, θα τις κάνουν να ξεχωρίσουν και θα αυξήσει το πελατολόγιο τους και τις πωλήσεις.

Οι κορυφαίες εταιρείες του κλάδου δίνουν τις λύσεις που επιτάσσει η νέα πραγματικότητα

Η νέα πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί όσον αφορά την λειτουργία των επιχειρήσεων του κλάδου απαιτεί αλλαγές όχι μόνο στην εικόνα του καταστήματος, αλλά και στην λειτουργία τους και στον τρόπο διαχείρισης του προσωπικού. Απαιτεί νέες τεχνολογικές λύσεις και προτάσεις marketing για την προώθηση και προβολή που ακολουθούν τις τάσεις που έχουν διαμορφωθεί στην μετά κορωνοϊού εποχή. Επίσης, η αναβάθμιση τόσο των υπηρεσιών όσο και του τελικού προϊόντος που προσφέρει στον καταναλωτή, είναι πλέον επιτακτική ανάγκη για τον επαγγελματία του κλάδου που θέλει και πρέπει να ξεχωρίσει για να εξασφαλίσει την ανάπτυξη και βιωσιμότητα της επιχείρησής του.
Αυτές τις ανάγκες και απαιτήσεις έρχονται να καλύψουν οι εκθέτες της ARTOZA 2021, οι οποίοι θα δείξουν για ακόμα μία χρονιά την εμπιστοσύνη τους στην δυναμική και εμπορική αποτελεσματικότητα της έκθεσης. Περισσότεροι από 250 εταιρείες θα αναδείξουν τις νέες τάσεις, θα διαμορφώσουν τα δεδομένα στην αγορά, θα εκπαιδεύσουν τον σύγχρονο επαγγελματία με βάση τις ανάγκες της εποχής.
Από τις 25 έως τις 28 Φεβρουαρίου, η καρδιά του κλάδου λοιπόν, θα χτυπήσει και πάλι στο Metropolitan Expo, σε μια πραγματικά μεγάλη, ανανεωμένη και σύγχρονη έκθεση που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σε Α’ Ύλες, Εξοπλισμό, Μηχανήματα και Υπηρεσίες για τους κλάδους Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής, Παγωτού και Σοκολατοειδών Προϊόντων.

Μία έκθεση με διεθνή προσανατολισμό

Από τις ισχυρότερες και πλέον εξειδικευμένες εκθέσεις στην Ελλάδα και μία από πιο αναγνωρισμένες στο είδος της διεθνώς, η ARTOZA, αποτελεί εδώ και 30 χρόνια μία κομβική εμπορική συνάντηση των επαγγελματιών της περιοχής των Βαλκανίων. Η ARTOZA 2021, θέλοντας να αναπτύξει ακόμα περισσότερο τον διεθνή χαρακτήρα και προσανατολισμό της θα διαμορφώσει ένα στοχευμένο marketing plan προκειμένου να προσελκύσει ακόμα περισσότερους σημαντικούς διεθνής αγοραστές αλλά και εκθέτες από όλο τον κόσμο.

Σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις με κορυφαίους chefs και εισηγητές

Πλήθος από παράλληλες εκδηλώσεις θα σχεδιαστούν -πάντοτε ακολουθώντας όλα τα ειδικά πρωτόκολλα υγείας και τους κανονισμούς- με στόχο να αναδείξουν όλο το σύγχρονο φάσμα των προϊόντων, των τάσεων και των υπηρεσιών που έχει στη διάθεσή του ο σύγχρονος αρτοποιός και ζαχαροπλάστης, τόσο σε επίπεδο δημιουργίας και τεχνογνωσίας, όσο και σε επίπεδο οργάνωσης και αναβάθμισης της επιχείρησής του. Για μια ακόμα διοργάνωση της ARTOZA, το main stage του Hall 3 θα φιλοξενήσει τα δημοφιλή MASTERCLASSES. Έναν καταξιωμένο θεσμό, που υποδέχεται κορυφαίους αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες, αναγνωρισμένους από το χώρο, οι οποίοι μέσα από μοναδικές μαγειρικές επιδείξεις αναδεικνύουν τις νέες τάσεις στην ζαχαροπλαστική. Επίσης, καταξιωμένοι εισηγητές διαφόρων ειδικοτήτων θα «στελεχώσουν» το BUSINESS LAB της 17ης ARTOZA, με μία σειρά από παρουσιάσεις και ομιλίες που θα πραγματοποιηθούν σε μία ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, γύρω από την οργάνωση, διαχείριση και προβολή των επιχειρήσεων του κλάδου.
Η 17η ARTOZA, θα συσπειρώσει και πάλι το σύνολο της προμηθευτικής αγοράς και του κλάδου της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής και θα επιβεβαιώσει για ακόμα μία φορά τον τίτλο της ως ο απόλυτος εκθεσιακός θεσμός και η πιο λαμπρή γιορτή του κλάδου στη Ν.Α Ευρώπη.

Εγγραφείτε στο Newsletter